Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 15 eves srac vagyok van egy 18 eves lany nagyon jol kijovok vele lenne eselyem nala?
Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 15:44
2/6 anonim válasza:
nem tudom én 18 évesen kivoltam a 15 éves fiúktól...
de ki tudja...
3/6 anonim válasza:
Ezt valóban a lánytól kellene megkérdezned. Természetesen esély mindig van. Sok sikert!
4/6 anonim válasza:
hát figyelj én 16 vok/f és velem is ugyanaz a helyzet...(18 éves lány és jol kijövünk)
menjetek el koncertre vagy discoba ahol nagyon jól érzi magát. aztán a többi rajtad múlik ;)
Ha ügyes vagy és elég nagy hatással vagy rá akkor nem fogja érdekelni h fiatalabb vagy
5/6 anonim válasza:
Én bírom a 15-17 éves fiúkat, főleg akiknek hosszú a hajuk( persze nem seggig érőre gondoltam)pl. akik deszkáznak a parkokban. Cikiznek is érte folyton :D...
18/L
6/6 anonim válasza:
Amíg nem jön a képbe egy huszonéves srác, addig igen...
Bocs, de így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!