Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg egy lánynak, hogy nem szeretnék vele járni, mert nem tetszik?
Én kezdeményeztem, és tényleg közös az érdeklődésünk, jól elbeszélgetünk, és ő érez is irántam valamit, de egyszerűen nem tudok úgy tekinteni rá, mint vonzó nőre. Eddig volt egy randink és másodikat is megbeszéltük, de nem akarom szivatni, csak nem tudom mit mondjak, hogy ne bántsam meg
19 évesek vagyunk
Közben megbeszéltük a dolgot, nyilván nem volt feldobva, de nem akadt ki. Mondanám, hogy jóban váltunk el, de suli miatt úgy is sokszor találkozunk és beszélünk. És hogy tisztázzuk, a lány külsőre nem taszított, de nem is vonzott, egyszerűen szimpatikusnak tartottam, akivel szívesen van az ember. Valóban lejjebb adtam az igényeimet, de csak a külsőt tekintve!
De most úgy vagyok, hogy inkább olyannal kezdek, aki külsőre is tetszik, ha nem jön össze, az talán könnyebb téma.
Igaz attól adhatunk a másiknak esélyt ha még tetszik de nem az az álompasi/álomcsaj kategória. Én rengetegszer adtam lentebb és volt, hogy azokat sokkal jobban szerettem, mert belsőre viszont jobban tetszettek. Persze ez ugye később derül ki.
A másik a vonzalom. Szerintem egy embernél első látásra el lehet dönteni, hogy vonzódsz-e hozzá. Így ugye olyannal ne gyere össze akihez nem. Én még nem tapasztaltam olyat, hogy valakihez először vonzódtam volna, ám ez később emúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!