Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg egy lánynak, hogy nem szeretnék vele járni, mert nem tetszik?
Én kezdeményeztem, és tényleg közös az érdeklődésünk, jól elbeszélgetünk, és ő érez is irántam valamit, de egyszerűen nem tudok úgy tekinteni rá, mint vonzó nőre. Eddig volt egy randink és másodikat is megbeszéltük, de nem akarom szivatni, csak nem tudom mit mondjak, hogy ne bántsam meg
19 évesek vagyunk
Teljesen mindegy hogy fogod neki előadni a dolgot, akkor is megbántod. Mert neki már régen tetszel, és tök mindegy mindegy milyen körítéssel tálalod csak az a szó fog ütni, hogy 'nem'.
De nem baj , így erősödünk mi is lányok!
Szegény lány. =(( Hasonlóan jártam én is még a nyáron... a pasi mondott mindent, csak hogy ne kelljen kimondania, hogy nem akar tőlem semmit...
Mond meg neki az igazat őszintén! Nálam amikor a srác nem mondta ki konkrétan, hogy nem tetszem neki, még reménykedtem, ne hagyd, hogy ez a lány is azt tegye. Csak még rosszabb lenne neki. =(
20/L
#17, az adj lejjebb az igényedből rohadtul nem azt jelenti, hogy olyannal ismerkedj aki nem tetszik.
#18, nincs igaza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!