Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg egy lánynak, hogy nem szeretnék vele járni, mert nem tetszik?
Én kezdeményeztem, és tényleg közös az érdeklődésünk, jól elbeszélgetünk, és ő érez is irántam valamit, de egyszerűen nem tudok úgy tekinteni rá, mint vonzó nőre. Eddig volt egy randink és másodikat is megbeszéltük, de nem akarom szivatni, csak nem tudom mit mondjak, hogy ne bántsam meg
19 évesek vagyunk
Nagyon tetszel, csak most nehez idoszakon megyek at, inkabb maradjunk baratok.
Vagy ha nem akarsz egy fereg lenni, akkor elmondod neki azt amit fent leirtal.
"Nem szeretnék veled járni, mert nem tetszel."
Na jó, lehetsz kíméletesebb, találj ki valamit, most nem szeretnél kapcsolatot, jobbat érdemel nálad, stb., széles a paletta.
4-es vagyok. Nem kell feltétlenül elmondani, hogy a külseje az ok, igazából ez lényegtelen és meg sem bántod :)
Egyszerűen csak annyit, hogy úgy érzed, nem ő az, akit keresel és kész :)
,,Nagyon szimpatikus meg aranyos vagy,de sajnos nem ébresztettél bennem érzelmeket.Úgy érzem,nem tudnék beléd szeretni."
Amúgy jó lenne már,ha elárulná végre valaki,mi a retekért hív el egy olyan csajt randira,és miért is kezdeményez nála,aki valójában nem is az esete???Így aztán kár a gőzért,plusz megbántasz valakit,aki lehet,hogy komolyan venne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!