Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nagyon csúnya soha nem is lesz barátnője?
Figyelt kérdés
Nem tagadom le rólam van szó.2014. dec. 14. 15:26
11/22 anonim válasza:
De lehet, ha baromi gazdag vagy.
12/22 anonim válasza:
csak meg kell találni a megfelelő személyt :)
bízz önmagadban, és amúgyis nem a külső számít hanem a belső:)
szerintem mellesleg nincs olyan, hogy csúnya ember, maximum kevesebb önbizalom :)
13/22 anonim válasza:
Ha csak ennyin múlna...Én nem vagyok még csúnya sem,adok is magamra,mégsem kellek egy nőnek sem,és így sem lesz barátnőm soha... :/
Ez van sajnos,sok szerencse is kell hozzá,hogy egyáltalán találkozz olyannal,aki meg tudna becsülni.Ehhez ötöslottó telitalálat szintű szerencse kell,és akkor még nem is biztos,hogy neked tetszik ő.És még ekkor is csak a kölcsönös vonzalom van meg,még mindig lehetnek problémák,amik felőrölhetik a dolgokat...
23/F
14/22 A kérdező kommentje:
Akik lányoknál eddig próbálkoztam mind azt mondta hogy túl csúnya vagyok, szó szerint.
2014. dec. 14. 15:39
15/22 anonim válasza:
Előttem szólóknak igaza van. Legyen önbizalmad, és próbálkozz! Ha meg sem próbálsz barátnőt szerezni vesztettél. Ha 100-szor megpróbáltad és 1-szer sikerült már nyertél. Mellesleg az elutasításokat fogd fel tapasztalat szerzésnek. Fel a fejjel! :)
16/22 anonim válasza:
de lehet. maximum nem egy topmodell.
17/22 anonim válasza:
A legnagyobb szerelmemmel mikor először találkoztam, az volt az első gondolatom, hogy én még ilyen ronda pasit életemben nem láttam. Aztán később fülig beleestem...nyugi, legyen önbizalmad, kisugárzásod.
18/22 anonim válasza:
Ugyanez van velem is kérdező... Szinte minden lány szerint ronda vagyok.. Csak annyi a különbség, hogy én a maximumot kihoztam magamból.. Mindent megtettem.. Divatos ruha, új frizura hónaponként, jó stílus, de mind hiába.. Emellett kedves vagyok, udvarias, megértő, segítőkész.. 18/F
19/22 anonim válasza:
dehogy nem a szép nők gyakran választanak csúnyább arcot
20/22 anonim válasza:
# 19 vagyok,csak nem a csitrik,majd a felnőtt nők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!