Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú, félénk, visszahúzdó, akkor csak is abban az esetben lehet barátnője, ha jól néz ki, ugye?
Úgy értem, akkor biztos vannak lányok, akiknek tetszik, mert helyes és biztos van olyan lány is, aki kezdeményez a srácnál. Míg, ha egy fiú, a visszahúzódó, csendes, félénk jellemvonsáai mellett még ronda is, akkor tuti nem fog egy csaj sem kezdeményezni nála.
Mert nálam ez van, vagyis szerintem csúnya vagyok és azért nem jönnek a lányok.
na én ismerek igazán csúnya fiúkat, és eddig mindnek sikerült barátnőt találni, és már a legtöbbnek gyereke is van
úgyhogy ne sajnáld annyira magad, mert csak próbálkozni kell és látod összejön
#2 de ő félénk, visszahúzódó ÉS csúnya
szóval gondolom az a baja, hogy nem mer próbálkozni
egyik sem gazdag, sőt... a barátnőik sem modellek
az egyiknek pl, egész normális barátnője van, csak agyilag nincs minden rendben nála
szóval ne szépségkirálynőknél próbálkozzon, ha egyszer rászánja magát az ember, hanem a saját szintjén
Ha egy fiú félénk és/vagy visszahúzódó, akkor abban az esetben lehet barátnője, ha
a) Sok lóvéja és Ferrárija van
b) Justin Bieber
Egyéb esetekben felejtős a dolog.
Még akkr sem. Férfi kell ezeknek, nem nyuszi.
Ilyenkor kerülnek elő a belső tulajdonság iránti fontosság, híába vagy jópasi, ha lúzer vagy.
Te milyen hülyeségről beszélsz?
Férfi kell ezeknek?Viccelsz? :D Azokat marhára nem tudnám férfinak nevezni akiket látok kint az utcán...
És már bocs de ettől miért lenne valaki lúzer?Nem az a lúzer aki veri állandóan a nőket és úgy bánnak velük mint a kutyával?Jaaa hogy ők a férfiak,értem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!