Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú, félénk, visszahúzdó, akkor csak is abban az esetben lehet barátnője, ha jól néz ki, ugye?
Úgy értem, akkor biztos vannak lányok, akiknek tetszik, mert helyes és biztos van olyan lány is, aki kezdeményez a srácnál. Míg, ha egy fiú, a visszahúzódó, csendes, félénk jellemvonsáai mellett még ronda is, akkor tuti nem fog egy csaj sem kezdeményezni nála.
Mert nálam ez van, vagyis szerintem csúnya vagyok és azért nem jönnek a lányok.
8as vagyok, hát igen azokat tartják férfinek a nők, akik ütik-megalázzak őket.
Akikről ti irtok -fura öltözködésü, frizurájú páwák, őket inkább a jópasik.
És végül a csendes félénkek, akiket azért tarták lúzernek, mert esetlenek, balf.szok, bátortalanok stb.. Hiába tudnak szeretni, megbeszülni, hiába van nekik óriás szívűk, még is csak barátnak fogadják el a félénkeket.
Ilyen a női logika-ösztön a csajok 80%ban. Mégha le is tagadják.
Nem feltétlenül.
Jómagam is csendes, visszahúzódó fiú vagyok, és sajnos a sors e mellé még megáldott jó pár testi hibával (ismétlem nem egy, hanem több, és nem éppen szépségükről híresek)
Mégis sikerült - ha nem is túl hosszú időre - kialakítanom egy kapcsolatot egy lánnyal. Ő elfogadott olyannak, amilyen vagyok, nem zavarták a testi hibáim.
Ha ez megnyugtat: az osztálytársaim (fiúkra gondolok) mind egészségesek, nagy dumájuk van (vagányak), jól öltöznek, izmosak, stb. amit a mai lányok többsége elvár.
Mégis legtöbbjüknek még csak barátnőjük sem volt és nincs is.
Úgyhogy szerintem még bőven van esélyed a lányoknál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!