Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor fog már végre a külsőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog már végre a külsőm miatt szeretni egy nő?

Figyelt kérdés

Nem vagyok szép fiú (nem magas, nem jóképü, nem izmos), mégis tudok magamnak nőt találni (bár a minőségüket inkább nem firtatom :( )

Szerintem egyik sem a külsőm miatt szeretett, max a csunyábbak, persze rájuk nem nagyon emlékezem.

Azért nagy kérdés nekem, hogy a külsőm miatt szeressenek, mert szerintem minden más félmegoldás. A fiatal lányokból öszinte, ösztönös nemi vonzalom csak a szép külsejü fiuk iránt tud kialakulni. A kémia ilyen szempontból senkit sem érdekel...

2014. dec. 12. 14:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%

":D azok a lányok utasitanak el a külsőd miatt, akik szebbek hozzád képest. Neked meg a hozzád képest szebb nők kellenek. Tehát, amit irtál, az 1 hazugság."

Rohadtul nem ismersz. Azért utasítanak el, mert felszínesek, és le sem szarják a bensőmet. Én viszont nem utasítanék el egyetlen lányt sem csak a külseje miatt, mert nem a külsőségekben mérem a szépséget. Életem nagy szerelme sem volt külsőleg valami vonzó, viszont a bensője gyönyörű volt, és ezáltal a külseje is megszépült számomra. Az a hazugság, amit te írsz.

2014. dec. 12. 15:35
 12/12 A kérdező kommentje:

én is voltam belezugva olyan lányba, aki bár nem szépség, de nagyon sokat tesz, hogy kihozza magából a maximumot és ezért tényleg nagyon sok rajongója van. De hát lányoknál tényleg nem nagy szám, hogy jó külsejü palikkal dugnak.

Na szal ennek a lánynak voltak hozzám képest kategoriákkal jóképübb szeretöi, aztán mikor oda jutottam vele, hogy lefeküdjünk, akkor meg egyszerüen fel se állt rá a farkam. Meg még utána vagy 3-4 próbálkozás (1 év alatt) sem. Szal hiába volt a bensője szép, ha...(impotens vagyok, na tessék lelövöm elöled a poént)

2014. dec. 12. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!