Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek én kezdek megőrüln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én kezdek megőrülni, ezt tenné a szeretethiány, a magány, az, hogy a lányok nem tudnak vonzódni hozzám, nem tudnak szeretni engem a külsőm miatt?

Figyelt kérdés
Egyre inkább kezdek bedepizni mostanság, talán a tél meg a karácsony közeledte is teszi, de tényleg sokszor jól esne csak megölelni egy lányt, akár csak eljátszani, hogy van barátnőm, kézen fogva sétálni, egymást megölelni, megcsókolni. Naponta látok párokat és csak szomorkodom, mert én nem fogok úgysem kelleni egy lánynak sem a külsőm miatt. Rút kiskacsa vagyok a családomban, mindkét lánytesóm szép lett, de én nem, így míg nekik bármikor lehet párjuk és szinte bárkit megkaphatnak én csak a folyamatos elutasításokat vagy a közömbös reakciókat kapom a lányoktól, szinte nem is kell kimondaniuk, megérzem, hogy ennek vagy annak a lánynak sem kellek.
2012. dec. 7. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
nagyon sokan nem találják a párjukat,a külső megjelenéstől függetlenül. Gondolj csak az ismert emberekre.Biztos vagyok benne hogy neked is lesz barátnőd,majd eljön az ideje,légy türelmes!Depis meg ne legyél,mert egészséges vagy,és még előtted áll annyi dolog,gondolj erre,ezek fontosabbak minthogy épp nincs kinek a kezét megfogd
2012. dec. 7. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Moe is mindig ilyenkor akarja kinyírni magát. Érthető módon.

Sokan vagyunk hasonló cipőben amúgy.

2012. dec. 7. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Ha ronda vagy, akkor soha sem lesz csajod, szóval erre kell felkészülni. Szóval próbáld megszokni a magányt, én is éppen ezen vagyok, hogy megszokjam, mert én olyan ronda vagyok, hogy még én is hányingert kapok magamtól, ha tükörbe nézek.
2012. dec. 7. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Kur váknak áll a világ mondta valami bölcs

ők előbb találnak partnert ,mármint a nők

ez fix, szerintem..

azonban..valami jót szeretnék tanácsolni..

nem minden kapcsolat csak tejfel

én is szeretnék megint egy lányt persze,de ha nincs hát nincs,nem fogok azért streszelni idegeskedni,neked sem így kéne gondolkozni,szar a magány persze,de foglald el magad valamivel:)

2012. dec. 7. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
1 vagyok!NEkem volt egy olyan osztálytársam még gimibe aki annyira ronda,büdös,undorító gyerek volt,hogy hányingerem volt mikor megláttam.Akkora pattanások voltak a fején,csak megfújta a szél,és kidurrantak.Osztálytalálkozón meg mindenki csodálkozott mikor megjelent,leesett az állunk,fantasztikusan nézett ki,mintha nem is ő lett volna.sokat változott.Nem tudom hány éves vagy,de tini vagy,akkor nem maradsz csúnya ne aggódj!!!
2012. dec. 7. 21:54
 6/8 anonim válasza:
Ismerős érzés, akár én is írhattam volna. Nem mondanám magamat rondának, egyszerűen csak nem kellek senkinek. Nem tudom mi a baj velem, elgondolkodtam már egy pszichológuson is, de aztán megismerkedtem vkivel. Egész jól alakultak a dolgok. Gondoltam én kis naiv. Hát ebből se lesz semmi. Az a variáció meg h mindenki megtalálja a párját részemről erősen kezd megdőlni. Nem bánom ha 21-én vége mindennek :)
2012. dec. 7. 21:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Engem még sosem szeretett senki sem, úgy érzem, hogy egy varangyos békába is hamarabb bele tudna szeretni bármelyik lány, mint belém.
2012. dec. 7. 22:20
 8/8 anonim ***** válasza:
mennyi idős vagy?
2012. dec. 8. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!