Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog már végre a külsőm miatt szeretni egy nő?
Nem vagyok szép fiú (nem magas, nem jóképü, nem izmos), mégis tudok magamnak nőt találni (bár a minőségüket inkább nem firtatom :( )
Szerintem egyik sem a külsőm miatt szeretett, max a csunyábbak, persze rájuk nem nagyon emlékezem.
Azért nagy kérdés nekem, hogy a külsőm miatt szeressenek, mert szerintem minden más félmegoldás. A fiatal lányokból öszinte, ösztönös nemi vonzalom csak a szép külsejü fiuk iránt tud kialakulni. A kémia ilyen szempontból senkit sem érdekel...
Kérdező, te vagy az, aki téved. A válaszolónak igaza van. Erre van is egy totál egyszerű példa. Tudod, vannak a szuper-menő-szexi-vagány-izmos stb. fiúk (akiket mellesleg én rühellek). A lányok meg vannak őrülve értük, mindenki a barátnőjük akar lenni, de még is miért? Azért mert kedvesek, okosak, aranyosak, érettek? Azért mert SZERETIK őket? Dehogy is, csak azért, mert jól néznek ki. Azt se tudják, hogy milyen, mik a hobbijai, miket szeret, de azért odaadják mindenüket értük.
Tényleg ilyen kapcsolatot szeretnél? Egy olyant, amiben nem is szeretnek, csak jól nézel ki és villoghatnak veled?
Egy kapcsolat akkor jó, ha azért szeretnek, ami BENNED van. Amit nem lehet látni vagy kézzel meg fogni. Az igazi, a Nagy Ő azért fog téged szeretni, mert szereti azt, amilyen ember te magad vagy, és nem azért, mert egy üresfejű kirakat bábú vagy, akit mutogatni lehet.
És az sem igaz, hogy egy nő azért utasít el, mert szebbnek gondolja magát nálad. Igen, vannak olyanok bőven, de ha ezt általánosítod minden nőre, akkor te keresgélsz rossz helyen. Rengeteg szerelmes párt láttam, ahol a lány bűn ronda pasival volt együtt. Rengeteget, nem csak egyet.
Az #5-ös vagyok.
7#, igen, lány vagyok. De akkor biztosan földönkívüli is. Kétszer volt kapcsolatom (mindkettő másfél évig tartott), és mindkét kapcsolatban a fiú nem volt a szépség ideálja... De engem nem érdekelt, mert azért szerettem őket, akik valójában voltak, és nem azért, amit láttam. A belső értékük pedig megsokszorozta a külső értékeiket, és megszerettem azt is, ahogyan kinéztek. Ilyen egyszerű...
De pont az én fajtám az, akit a férfiak magasról letojnak. Nem azért, mert ronda lennék, hanem azért, mert nem követem a divat zagyvaságait (és itt nem csak az öltözködésről beszélek: gondolkodásmód, viselkedés, beszédstílus stb.)
#8 Ti lányok majdnem minden pasit lerondáztok, szóval nem csoda, hogy így vélekedsz. Igazán ronda sráccal nem jöttél volna össze, bármilyen belső értékei is legyenek.
Egyébként nagyon sok férfi pont ilyen nőre vágyik, amilyennek magadat leírtad, persze ezek jellemzően nem a jóképű, kigyúrt macsók közül kerülnek ki. Ezzel el is árultad, kiket veszel férfiszámba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!