Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire tetszene ha egy randi alkalmával a fiú ily bókkal illetne?
Figyelt kérdés
Hogy mennyire imádlak, arról tanúskodni csak a csillagok tudnának - minden egyes darabjukkal mondván, s fényükkel beragyogván a szót: Szeretlek!2014. dec. 9. 18:06
6/15 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy romantikus alkat vagyok, ez nekem közhelyes. Bár biztosan aranyosnak tartanám, nekem elég egy egyszerű szeretlek is, a megfelelő körülmények között.
7/15 anonim válasza:
Nekem minden ilyen közhelyesnek és túlzásnak hangzik. Nekem nagyon nem tetszene.
Bizto valakinek bejön ez.
8/15 anonim válasza:
Nekem nagyon nem jönne be, nem szeretem az ilyen körmönfont, nyáladzó kifejezéseket, sokszor a kevesebb több.......ha a megfelelő pillanatban mondja csak simán, hogy szeret, sokkal többet ér vele, mint ha ilyen túl romantikus mellébeszéddel fejezné ki magát.
9/15 anonim válasza:
Az effajta kimondott romantikát nem szeretem. Magamban színeset ásítanék tőled. Aztán elmenekülnék.
Az üres, szépen össze rakott szavak helyett, én a néma, mindent elmondó tetteket kedvelem.
Én lány vagyok, de belőlem úgy kell kierőszakolni egy "szeretlek"-et. Mondani mindent lehet. Inkább bizonyítsd!
Az ilyesmit inkább hagyd meg levélben. Na, az romantikus.
"Az vagy nekem, mint testnek a kenyér. Tavaszi zápor fűszere a földnek......"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!