Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova szoktatok menni első randi alkalmával? Közös döntés? KI fizet? Meddig tart a randi?
én nem szeretem, ha pasi fizet, de ők szinte mindig ragaszkodnak hozzá, így aztán mindig sértődés van...
ajánld fel, h fizetni akarsz, aztán levonhatod a tanulságot, hogy hagyja e h fizess, vagy sem XD hosszútávon ez sokat elárul
hogy meddig tart, az programtól függ;
legyél vele őszinte, és ha nem te fizetsz, hanem a lány, vagy feleztek, ne tedd el a visszajáróját XD csak azért mondom, mert nekem egyik első randimon a pasi eltette a visszajárómat, méghozzá olyan természetességgel, h ez neki fel se tűnt
na én ekkor vontam le a megfelelő tanulságot, és nem volt második randi...
mozit nem ajánlom, nem tudtok beszélgetni ott; mostanában nincs olyan hideg, valami szép helyre vagy parkba is elmehettek, nem kell h fizetős legyen; ha teheted és nem lakik messze tőled, kísérd haza :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!