Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (Bővebben lent)
Van egy srác aki nagyon tetszik, és úgy tudom én is neki, de az egyik barátnőm már régóta szerelmes belé, de a srácnak nem kellett, így nem volt köztük semmi.
Mostanában sokat beszélgetek a sráccal, és kezdene alakulni vmi, de a barátnőmet sem akarom megbántani :S
Félek, ha összejönnék a sráccal, akk elveszíteném a barátnőmet. Vagy felejtsem el a fiút, és próbáljak meg keresni vki mást? Mit tennétek a helyemben? előre is köszi a válaszokat
Hagyd a sracot!
Velem ugyanezt csinalta a baratnom. Hiaba tudtam, hogy csak egy pasirol van szo es epp ezert nem akartam utalni erte, nem tudtam nem gyulolni erte. Foleg miutan 2 het jaras utan nekem picsogott, hogy nem olyan jo, mint gondolta es szakitani akar a sraccal. Szoval ossze is jossz vele, arra szamits, hogyha parkapcsolati problemad lesz, vele nem beszelheted meg. Pedig, gondolom o lenne az akivel m szeretned beszelni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!