Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? (Többi lent) (nagyon fontos)

Figyelt kérdés

16F

mindkét lány 15L

Ráadásul legjobb barátnők.

Mindkettőhöz vónzódok külsőleg.

Egyik legyen HJ másik meg BS.

HJ velem egymagas,BS nálam alacsonyabb.

BS hűségesebb típus,intelligensebb is,stílusosan de nem olyan kirívóan öltözködik.

HJ-nél már 2x próbálkoztam,mindkét alkalommal magamat égettem be. Első alkalommal ő jött kezdeményezni(ezután nem is találkoztunk többet),második alkalommal én írtam rá még a napokban de nem tudtam egy értelmes beszélgetést kicsikarni magamból.

Van askjuk szóval megtudtam róluk sok mindent.

BS-t a legutóbbi bulin láttam és jó sokat szemeztünk. A haverjaim pont ott voltak mögötte a tömegben ahol ő volt a barátnőivel. Odamentem a haverjaimhoz mire a lány hirtelen megfordult és felnézett rám pár másodpercig utána visszavonult(nála vagyok magasabb kb.6centivel minimum) végül nem lett semmi mert én arra vártam hogy kimenjen levegőzni és akkor odamegyek hozzá beszélgetni,de nem ment ki. Később eltűnt(hazament) én meg 1 óra után feladtam a keresését.

Szerintetek mit tegyek?

HJ tudja hogy bejön nekem.

BS lehet azt se tudja hogy létezem.

2014. dec. 6. 17:38
 1/5 To7ka ***** válasza:
A HJ BS se sokat segített az átláthatóságán. Ha legjobb barátnők, akkor hidd el tud rólad a másik is (várj kikeresem, BS), és ha lerázott HJ (lassan belejövök), akkor BS-nek is ciki lenne összejönni veled.Ha esetleg mégis akarsz futni egy kört, akkor ne égesd le magad harmadszorra is HJ-nál. De BS se hangzik esélyesnek:)
2014. dec. 6. 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Választ BS-t.
2014. dec. 6. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez az Erkölcstan kísérleti tankönyvének a példafeladata?
2014. dec. 6. 17:42
 4/5 anonim válasza:

En a helyedbe BS-t valasztanam:) igy amit leirtal szamomra BS sokkal szimpatikusabb mint HJ. Ha esetleg talalkoznal BS-sel vagy latnad valahol (esetleg egy olyan bemlitettelulin mit amit a leirasodban

emliettel) hivd fere es beszelj vele. Ha a beszelgetes jo lesz ( nem lesz par percig szocsend vagy mi) akkor szerintem mond el neki az

erzeseidet. Azt hogy mit fog hozza szolni azt nem tudom

megmondani de legalabb elmondtad. Az fontos meg ha esetleg pozitivan valaszolna valomasodra irj ra majd (ne rokton es ne surun

ne hogy azt hidje hogy zaklatni akarod vagy barmi)

en szurkolok nektek :)

2014. dec. 6. 19:30
 5/5 anonim válasza:

*esetleg egy olyan bulin

(elnezest csak rossz egy kicsit a billentyuzetem es nehezen tudok irni)

2014. dec. 6. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!