Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el randira?
Figyelt kérdés
Van egy lány akibe szerelmes vagyok és ezt ő is tudja csak barátja volt. A barátját én buktattam le mert egy szemét alak volt és ezért szakítottak. Hogy mondjam el neki hogy szeretnék vele járni. Konkrét szövegre gondolok és ne hülyeséget mert nálunk mindenki ismer mindenkit. Előre is Köszii az értelmes válaszolóknak!2014. dec. 3. 22:22
1/7 anonim válasza:
Te ezek után arra fog godolni hogy direkt túrtad ki a barátjá...
Bár ez a mai világban előny. hajrá
2/7 A kérdező kommentje:
Nem ilyenre nem gondol mert nem kicsi bizonyítékom van ellene.
De konkrétan mit mondjak neki?
2014. dec. 3. 22:31
3/7 anonim válasza:
Először kérdezd meg a lánytól, hogy most szeretne-e járni valakivel, így a szakítás után, vagy egyedüllétre vágyik. Ha tudja, hogy szerelmes vagy belé, veszi a lapot. Ha nemmel válaszol, inkább meg se kérdezd. Viszont ha azt mondja, hogy igen, várj egy kicsit, járd körbe, mint macska a forró kását, és utána kérdezz rá a dologra. Vagy próbáld megcsókolni. A reakciójától függően közelebb leszel a megoldáshoz.
4/7 anonim válasza:
Megkérdezed tőle, hogy nem lenne-e kedve veled elmenni valahová, és mondasz neki egy időpontot, és helyet. Ha igent mondd, akkor az nagyon jó. Ha nem jó neki az időpont, de ad másikat, még az is jó. Viszont ha húzza-halasztja, vagy nemet mondd, valószínű nem tetszel neki, hiszen gondolj bele, ha valakit egy olyan ember hív el valahová, aki bejön neki, akkor visszautasítja? Ugye nem, hanem örömes elmegy vele. Viszont akkor felejtős a csaj.
5/7 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó de ezeken már túl vagyok. KONKRÉT SZÖVEGRE VAGYOK KÍVÁNCSI HOGY HOGYAN HÍVNÁTOK EL RANDIRA. Egyébként biztos akar barátot mert ez az előző kapcsolata csak távkapcsi volt és mert tudom.
2014. dec. 3. 22:45
6/7 anonim válasza:
@Kérdező
Nyugodj meg, nem kell itt ordibálni. Én a randikérésből/megszólításból nem csináltam nagy dolgot régebben sem. Egyszerűen megkérdeztem, hogy nem lenne-e kedve találkozni velem XY helyen. Ha bejössz a csajnak igent fog mondani, ha meg nem, akkor nem fog veled találkozni. Érthető?
7/7 anonim válasza:
Oda mész hozzá beszélgettek megkérdezed mi újság, hogy van és hogy volna-e kedve találkozni veled, beülni valahova vagy sétálni egyet, egy jót beszélgetni. Ha igen akkor megkérdezed mikor ér rá, megbeszéltek egy időpontot és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!