Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el egy lánynak hogy tetszik nekem és hogy hívjam el randira?
Figyelt kérdés
Egyik haverom mutatta be és mikor megláttam akkor is éreztem valamit
Kicsit messze lakik és a tali után facebookon tudok beszélgetni vele
Van egy nagy közös vonásunl nagyon szeretjük a horrort
van amikor rövid üziket ír és van amikor hosszabbakat
nagyon tetszik nekem és el szeretném hívni randira ott sütizni egyet meg sétálni
2014. nov. 4. 21:58
4/11 A kérdező kommentje:
Első kommentre
zalaegerszeg-sárhida kb 20KM
2014. nov. 4. 22:04
5/11 anonim válasza:
hívd el moziba, az való nektek, talán még valami horrort is kifoghatsz:D
6/11 A kérdező kommentje:
Áhh az összes horror +18as
2014. nov. 4. 22:09
7/11 anonim válasza:
Az nem feltétlenül probléma, engem kb 15 évesen beengedtek egy 18-as filmre szóval ha szerencséd van titeket is beengednének
8/11 anonim válasza:
20 Km? Ugye csak hülyéskedsz (ide képzelj el annyi ikszdét amennyit tudsz xd)
Én azt hittem hogy több...úgy 100-150km el...na.az már sok.de 20!xd a két lábamon lazán átmennék
A randiötlet jó.vidd akkor talán moziba is és féljetek együtt.
Engem a 18as filmre beengedtek 14 éves létemre.de ez nem most volt
16F
9/11 anonim válasza:
Te jó ég! Még sosem láttam lányt aki hol rövid, hol meg hosszú üzeneteket ír. :o
10/11 anonim válasza:
Egyébként meg ja, 20 km egy óra bringával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!