Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik de nem tudom hogy mondjam meg neki Tudtok írni pár vagy módszert?
Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 22:57
1/2 anonim válasza:
Hát ha taliztatok már párszor, vagyis ismered személyesen akkor hívd el valahova, pl strand, fagyizás, vacsi. De pl ha csak fbröl ismered akkor is nyugodtan. Ha ott vagytok kicsit feloldódsz és látod, hogy nem esz meg, elmondhatod neki bátran mit érzel, mert utána csak sajnálni fogod, ha nem teszed meg.
2/2 anonim válasza:
Én lány vagyok és ezek levennének a lábamról: szerelmes levél, ha elhívna valahova kettesben, egy szál rózsa egy aranyos levélkével (de a csokor is megfelel :D ), vagy ha egyszerűen megsúgná, hogy bejövök neki. Remélem tudtam segíteni, sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!