Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha van barátja, de én halálosan szerelmes vagyok bele?
egyrész, közel sem biztos, hogy olyan stabil meg hosszútávú kapcsoalt lesz ez, türelem. De semmiképp se probálj belebarmolni a kapcsolatukba, legfeljebb éreztetni, hogy te is ottvagy, ha esetleg úgygondolja... Ha meg szakítanak, akkor nem szégyenlősködni, hanem nyomulgatni, bár eleinte (szakitás után) vegyél vissza kicsit.
Ha meg szeretik egymsát akkor ennyi volt, keress mást, mindenki életében van ilyen-nem is egy.
Szia...Tök ugyanez volt a problémám 4 hónapja:)
Figyelj ha van pasija attól még nembiztos h ő kell neki. Figyelj ha most jöttek össze akkor még lazánn...de télleg simán szétválaszthatod őket. Hívd el a haverjaidat + más csajokat beleértve őt is valamilyen programra és legyél vele végig ,beszélgessetek ,kísérd haza...mindig van esély....Ezért lehet h lefogtok pontozni de én egy ilyet megcsináltam 2 éve és azóta ő a barátnőm:):)......Mindig azvan h feladjátok és ide jöttök sírni ahelyett h tennétek valamit!!!!
Bocsiii .....már ígyis lepontoztak dee nembaj...hajráá srác!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!