Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti járnátok egy olyan csajjal akinek szép az arca meg kedves meg minden de kicsit duci?
Ez nem "kicsit" duci. Vagy molett, vagy telt... attól függ, milyen csontjaid vannak.
Amúgy nem akadály - ha az lenne, már rég kipusztultak volna az ilyen nők.
Fénykép?
Ha kicsit duci akkor az még külön jó is. Ha tetszik és jó vele az ágyban akkor járj vele! Ne másoknak válassz barátnőt, hanem magadnak!
Voltam egy jócskán duci csajjal, de ahogy az lovagolt!.... Hú, nagyon tudott a csaj. Csodálkoztam is.
Az a jó ha arányosan duci, azt jó ám tölteni hátulról! ;)
Vannak, akiknek kifejezetten a telt lányok jönnek be. :)
Szerintem ne aggódj emiatt, nem azok lesznek a mérvadóak, akik ide válaszolnak, hanem majd az, akinek megtetszel. :)
Az a fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben, mert azt a környezeted is megérzi. :)
IGEN!!!
Feltéve, ha elfogadja, hogy úgy szeretem, ahogy van, mert a probléma itt szokott leginkább kezdődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!