Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én így nem akarok menni! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én így nem akarok menni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

15/F vagyok.

Most kezdtem a középsulit.

Van egy fiú az osztályban, talán ő az ottani legjobb haverom, neki is én.

Egyik nap rámírt az ő facebookjáról az egyik lány barátja, és elkezdtünk dumálni.

Később már a saját facebookjáról írt, ez volt kb. 1 hete.

A haveromnak ez a csaj a volt barátnője, de mivel neki már amúgy is más tetszik és mivel régen volt, azért megkérdeztem, hogy nem-e zavarja, ha dumálok vele, azt mondta, hogy nem még örülne is neki, ha összejönnénk.

Teltek a napok, általában ő írt rám és ismerkedtünk.

Voltak felőlem és felőle is olyan jelzések, miszerint tetszünk egymásnak, de mostanra elbizonytalanodtam.

Mivel nem egy városban lakunk, ezért még élőben nem találkoztunk.

Elhívtam a szomszéd városba, sétálni az adventi vásárra.

Azt mondta, hogy nem jön, mert fél, hogy eltéved, meg, hogy nem tudja hol kell leszállni a buszről.. stb.

Itt már tényleg nem értettem, hogy mi a rákot akar!?

Majd tegnap bizonytalanított el teljesen, elhívott, hogy menjek át az ő városukba pizzázni.

Igenám, de elhívta a haveromat is, és még ki tudja kiket.

Én nekem így rohadtul nincs kedvem menni, hogy én leszek az egyetlen aki igazából senkit nem ismer (haveromat is csak szeptember óta)...

Ráadásul, nem értem, hogy most haverkodni akar vagy ez egy randi?

Ha ketten mennénk csak a haverommal elmennék, ha ketten mennénk csak a csajjal, elmennék. De így nem...

Alapból nem vagyok egy beszédes ember, pláne így.

Haveromat nem kérhetem meg, hogy maradjon otthon, mert az elég genyóság lenne...

A cuccos 2hét múlva lesz, szóval van időm, de mégsincs..

Mit mondjak kinek?

Mit akar?

Mi a rákot csináljak?

2014. nov. 29. 11:46
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg a lánytól hogy pontosan mit akar és mondd neki, hogy neked egyszerre egy kicsit sok ennyi ember egyszerre, mit szólna ha te is hívnál egy csomó embert akiket ő nem ismer és egyedül lenne vagy valami hasonló.
2014. nov. 29. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!