Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha össze akarok jönni az exem tesójával?
Figyelt kérdés
Sokat gondolok rá, nagyon aranyos, sokkal jobbfej, mint tesója volt. Úgy érzem érdeklem én is, de egyelőre nem merek úgy közeledni, mert mégiscsak az exem tesója. Nem tudom, ebből mennyire lenne gáz. Szerintetek?2014. okt. 10. 23:49
1/6 anonim válasza:
Nem kéne szétugrasztani egy testvéri kapcsolatot. Keress mást.
2/6 anonim válasza:
Nem ertek egyet az elsovel. Nekem volt egy lany ismerosom aki miutan szakitott a pasijaval ra par honapra osszejott az exe battyaval.. Elegge osszerugtak a port a testverek de mara megbekelt a dologgal az ex is. Azota is egyutt vannak.. Azaz kb 5-6 eve szal nyugodtan probald meg. Sok sikert :)
3/6 anonim válasza:
nagyon szánalmas dolog az ilyesmi
4/6 anonim válasza:
Most komolyan azért szètvernél egy testvèri kapcsolatot, mert a srác "jobbfej", mint a tesója?:(
5/6 anonim válasza:
Juj… Lyuksógorrá akarod tenni őket? :O
6/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezt a testvéri kapcsolatot jobban már nem lehetne szétugrasztani, eleve nincsenek túl jóban.
2014. okt. 11. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!