Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bele menjek egy kaland kedvéért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele menjek egy kaland kedvéért?

Figyelt kérdés

Egy férfi ismerősöm szeretne velem egy

1éjszakás kalandban részesülni.

Nem vagyok a kalandorok híve, de megfogott..! :) 20 éves vagyok, ő pàr évvel idősebb tőlem, a bibi az,hogy felesége van ( akit nem szeret,rosszul élnek,szakítgattak ez idág is stb...) és egy kislánya.Csak jól akarja érezni magát velem. Oké, talàn nekem se ártana egy kis szenvedély, na és jóképű is,(hasonlít az exemre!?) viszont,ha bele képzelem magam a felesége helyébe,akkor valami vissza húz...

Kihasználásnak számítana ez? Vagy engedjünk meg ennyit magunknak egyszer?? Mit tegyek? köszönöm a választ.

2014. nov. 27. 23:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Sok esetben lehet magadra gondolni...csak magadra de ilyenkor....Ez már egy család, olyan körülmények között ahogy. DE lehet helyrehozható, viszont egy megcsalás után nem biztos, hogy az lesz. Azt meg nem tudhatja senki, hogy a kapcsolatuk valójában milyen. Nő és férfi is mondhat amit akar (ha kalandot keresnek általában panaszkodik akkor is ha a feleség vagy a férj minden nap mosolyogva várja otthon.
2014. nov. 28. 00:32
 12/21 anonim ***** válasza:
Vannak lúzerek ( az itteni erkölcssőszök ) + akik dugnak. (Azok általában nem itt vannak) A lúzerek + irigyek is.
2014. nov. 28. 00:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Ne tedd, nem helyes, nem éri meg. A kislány helyében rosszul éreznéd magad, ha apukád megcsalná anyukádat.
2014. nov. 28. 01:28
 14/21 anonim ***** válasza:
KISLANYA VAN TE ESZEMENT!
2014. nov. 28. 01:45
 15/21 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nem tenném meg. Alapból sem, de így, hogy felesége, meg gyereke van, így meg főleg. Gondolj bele, ha Te is megállapodsz majd évek múlva valaki mellett, kicsibabátok lesz.. gondolj bele, Neked hogy esne, ha a férjed megcsalna egy nálad sokkal fiatalabb, "szexibb" kislánnyal? Nem feltétlen vagy kislány, 20 évesen még akár érett gondolkodásod is lehet, de légy okos, gondolj bele a nő helyzetébe. Hidd el, a férfinak amúgy sem Te kellessz, hanem egy kaland. Ha Te nem adod be a derekad, akkor már majd be fogja, ebből meg már az következik, hogy bár külsőre bejöhetsz neki, igazából nyíltan kimondva egy lyukat lát benned. Sajnos vannak ilyen férfiak, ezzel nem Téged akarlak megbántani, de épp ezért legyen eszed, ne add be a derekad, maradjon meg a tartásod, mert utána tuti nem lenne köztetek semmi!

Fel a fejjel, keress inkább normális társat, aki minden szempontból tud rád nőként tekinteni, nemcsak egy tárgynak néz, ahova be lehet lógatni a lompost. :) Többet érsz Te annál, hidd el nekem! :)

22L

2014. nov. 28. 08:38
 16/21 anonim ***** válasza:
*Ha Te nem adod be a derekad, akkor más majd befogja
2014. nov. 28. 08:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Én mindig is az olyan nőket tiszteltem akik többre tartották magukat 1 luknál. Te tudod ,hogy megér-e egy dugás ennyit, én a helyedben várnék 1 normálisra. Meg am is kicsi a világ ,könnyen kiderülhet ,h házas emberekkel dugatod magad és onnantól ez rajtad marad majd. Annyi más pasi van, ő meg nyíltan 1 görény... miért kell a nőknek mindig a barom? Nem is értem....
2014. nov. 28. 13:24
 18/21 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a. valaszokat,legfokebb a 15., 17. -nek!:) Azota is uzengetett, es igazatok van.

Vissza utasitottam!

Udv.

2014. nov. 29. 12:00
 19/21 anonim ***** válasza:
A 15-ös vagyok, nagyon jól döntöttél, le a kalappal! :)
2014. nov. 30. 18:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Helyesen tetted. Már nem tudom hanyadik választ adtam, de írtam én is. :D
2014. nov. 30. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!