Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bele menjek egy kaland kedvéért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele menjek egy kaland kedvéért?

Figyelt kérdés

Egy férfi ismerősöm szeretne velem egy

1éjszakás kalandban részesülni.

Nem vagyok a kalandorok híve, de megfogott..! :) 20 éves vagyok, ő pàr évvel idősebb tőlem, a bibi az,hogy felesége van ( akit nem szeret,rosszul élnek,szakítgattak ez idág is stb...) és egy kislánya.Csak jól akarja érezni magát velem. Oké, talàn nekem se ártana egy kis szenvedély, na és jóképű is,(hasonlít az exemre!?) viszont,ha bele képzelem magam a felesége helyébe,akkor valami vissza húz...

Kihasználásnak számítana ez? Vagy engedjünk meg ennyit magunknak egyszer?? Mit tegyek? köszönöm a választ.

2014. nov. 27. 23:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Remélem, a te pasid is ekkora görény lesz majd melletted.
2014. nov. 28. 00:02
 2/21 anonim ***** válasza:
Ne engedd meg magadnak. Ne légy gyarló. Egy kaland kedvéért ne tegyél tönkre egy családot főleg ha enélkül is eléggé tönkre van.
2014. nov. 28. 00:02
 3/21 anonim ***** válasza:
16%
Még szép, ki ne hagyd!
2014. nov. 28. 00:04
 4/21 anonim ***** válasza:
84%

Én hiszek a karmában, az ilyen dolgok mindig visszaütnek.. 15 év múlva majd te leszel a feleség és a te férjed dug majd meg egy húszéves libát.

Ne csináld! Nem gáz ha kalandot akarsz, de keress valami rendes, megbízható fickót.

2014. nov. 28. 00:05
 5/21 anonim ***** válasza:

Szia,

hát, nehéz kérdés. Ha meg tudod állni hogy ne legyen folytatása és ebben biztos vagy, akkor elgondolkodhatsz rajta. Csak egyszer, hogy átéld milyen vele.

Majd írd meg milyen volt, érdekelne:)

2014. nov. 28. 00:07
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem én csalom meg a páromat, ha ő így dönt és lemondtam már egy-két randit ezidáig akkor hibás vagyok? Játszom a gondolattal, rendben ez tény...
2014. nov. 28. 00:09
 7/21 anonim ***** válasza:

Persze, egy idő után kellenek a riherongyok.

30/F

2014. nov. 28. 00:10
 8/21 anonim ***** válasza:
Egyáltalán miért teszed fel a kérdést ha úgyis megmagyarázod? Őszintén... Úgyis le fogsz feküdni a pasival, és ezt csak azért írtad ki hogy magadat nyugtasd hogy volt aki amellett állt hogy igen.
2014. nov. 28. 00:14
 9/21 anonim ***** válasza:
Azzal kefélsz akivel tudsz.felőlem akár az egész családot végigkefélheted.
2014. nov. 28. 00:18
 10/21 anonim ***** válasza:
Nem egy férjes nővel hozott össze a sors, de minden egyes ilyen esetben úgy gondoltam, az a fer dolog, ha megvárom, amíg átbeszélik, lezárják egymás között a dolgot. Tisztában voltam és vagyok is azzal, hogy egy ilyen kapcsolat általában menthetetlen és még ha úgy is dönt a nő, hogy a gyerek miatt kapcsolatban marad, sosem lesz boldog. Viszont nekem csak egy szempont létezett, még ha rettentően kedveltem is a nőt, hogy a gyerek ne szenvedje meg... Pontosan két ilyen esetbe csöppentem bele és mindkétszer inkább eltávolodtam a nőtől. Talán rosszul döntöttem, talán nem, de a gyerekeknek esélyt adtam arra hogy normális családban nőjenek fel. A férj egyik esetben sem volt agresszív, így ez ügyben nem is kellett lépnem. Szóval ennek fényében ítéllek meg téged és ezt a "férfit" (erős túlzással). Rövid lesz a válaszom, szánalmas. Pont az ilyen nők és férfiak miatt általánosítanak az emberek.
2014. nov. 28. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!