Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így velem? Mi lehet az (igazi) oka?
Megismertem egy lányt egy közösségi/társkereső portálon. Elég fura volt, mert nem szoktam így ismerkedni, nem is szeretem mert nem túl közvetlen a dolog, de belementem.
Lényegében ő jelezte, hogy érdeklődik irántam, és én írtam neki, hogy nagyon szimpatikus és, hogy szívesen megismerném.
Az e-mail végén megadtam az msn címememt is, hogy vegyenen fel nyugodtan, és beszélgessünk/beszéljünk meg egy randit...
Fel is vett még aznap msn-re amit pozitív visszajelzésnek vettem, és írtam is neki (bár nem volt gépnél) hogy majd ha ráér beszélhetnénk. Aztán később elérhető volt, írtam neki nem válaszolt, gondoltam biztos sok a dolga...
Ezt eljátszottuk párszor, és már kezdtem türelmetlen lenni, úgyhogy megint írtam neki e-amilt, hogy most akkor mi van... ha mégsem kíváncsi rám akkor hagyjuk a dolgot, csak legyen őszinte és mondja kiamit gondol...
Visszaírt, hogy sajnálja, de most nincs semmi ideje, de ha lesz majd ír...
Eltelt egy-két nap, ez alatt nem akartam zavarni (biztos tanulnia kell), nekem is sok dolgom volt. Aztán később egyik nap feljött msn-re és ráírtam. Ezúttal válaszolt, kérdezte mi újság stb..
Kb. egy órát beszélgettünk, minden frankó volt, kedves volt meg érdeklődő (szóval nem ilyeneket írt, hogy: ja, aha, értem, stb... hanem nórmálisan)... Én persze a személyes találkozót "erőltettem", amit konkrétan nem is ellenzett, csak azt mondta kevés ideje van, nem tudja mikor lenne jó... aztán egyszer csak elköszönt azt mondta mennie kell.
Pár nap múlva megint ráírtam msn-en, érdeklődtem, hogy hogy van milyen napja volt, stb... Elérhető volt de nem válaszolt, elég sokáig. Majd órák múlva szó nélkül kilépett. Ezek szerint ha nem is volt ott, amikor kilépett láthatta, hogy írtam, igazán válaszolhatott volna valamit. Később belépett, majd pár másodperc múlva megint ki... és ezt még néhányszor...
Lehet, hogy most hülyének néztek, meg majd azzal jöttök, hogy minek ismerkedem msn-en, nem arra való, meg ilyenek... tudom, én sem szeretem, és nem is érdekelne, de valami megfogott ebben a lányben, még ha csak fényképeken láttam is és nem akartam elszalasztani...
Nincs nagyon kedvem ehhez, tudom, hogy kismillió másik nő van rajta kívül akit megismerhetek.
Mindenesetre furának tartottam a dolgot, és már nagyon untam, hogy azt kell érzenem, hogy kerül vagy csak játszadozik velem, vagy mit tudom én...
Írtam, neki (már megint), hogy most már kezdem unni a dolgot, azt hogy csak én próbálok közeledni felé és ő nem mutat semmi érdeklődést felém, szóval ha nem érdeklem, vagy mondtam valamit amivel esetleg megbántottam, akkor legalább annyit mondjon, hogy miért csinálja ezt, és hogy, van e értelme bármit is folytatni.
Másnap jött egy mail tőle, hogy nem haragudjak, de még arra sincs ideje, hogy "meghaljon" meg, hogy sz*r az msn-je és folyton kidobja, és ha nem válaszol, akkor valószínűleg nincs is gépnél...
(plusz info: ő is és én is ugyanabban a városban tanulunk, csak én egyetemen vagyok, ő pedig most érettségizik. Egymástól kb 30km-re lakunk, kb ugyanennyire a várostól ahol tanulunk. Ő komolyan sportol, ez valószínűleg elég sok szabadidejét le is foglalja.)
-------------------------------------------------
Szerintetek mi lehet a magarázat a viselkedésére, mit kellene tennem, vagy mit nem? Hagyjam a francba (bár nem szeretném), vagy próbálkozzak valami mással?
Minden vélemény érdekel... (, de légyszi a bunkó, meg beszólogatós hozzászólók kíméljenek).
Köszi a válaszokat előre is!
második hozzászóló:
Azt hiszem, hogy igazad van, kicsit túl sokat vártam tőle, miközben nem is ismer... nem akarom hagyni a dolgot, de nem is akarom, hogy azt érezze, hogy nagyon letámadom. Az a baj, hogy msn-en kívül más elérhetőségét nem ismerem. Lehet, hogy várnom kellene egy kis ideig, majd újra keresni őt.
... nem tudom mi lesz, de nem szeretném ha már most vége lenne, mielött még elkezdődött volna bármi is...
Köszönöm a bíztató szavakat, ha "jó sül ki" a dologból majd jelzem itt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!