Mit ertetek a noiesseg alatt? Hogy nez ki egy "igazi no", hogy viselkedik?
Kepeket is lehet linkelni...
Kort es nemet is kerek.
nem a ruhák teszik a Nőt nővé. olvasd el az erről szóló Csernus könyvet, és ha belül összhanban vagy magaddal, akkor szerintem evidens, hogy kialakul az ízlésed is, és a ruhák adják magukat. ez az út nehezebb, de igazabb, és persze tovább tart. a külcsínytől csak látszatNő leszel.
N.26
szerintem ez teljesen belülről jön, biztos lehet ugyan fejleszteni, de szerintem vele születik a nővel. például láttam már olyan nőt aki bemelegítőben és sportcipőben volt, de valahogy mégis olyan nőies volt a kisugárzása,hogy csak na. de láttam már olyat is aki hiába vett fel csini koktélruhát, meg magassarkút, mégse volt olyan megnyerő kisugárzása. én általában az olyan nőkre mondom h igazán nőies akik visszafogottan öltözködnek.
sztárok közül például Eva Mendesnek van szerintem nőies kisugárzása, nem tartom szépnek az arcát, de úgy egészében vonzónak találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!