Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizok egy sráccal és írtam neki pár sort (angol). Mit gondoltok, túl durva, őszinte?
Dear xxxx,
At first please forgive me that I am writing a letter and I didn't tell you these things through skype, but I know that I would just cry and couldn't really talk.
I start to be really sad because I don't even know if I will see you again. Although you said that you didn't want a relationship, I am really confused because you seem to be missing me and love(?) me. For me, loving somebody and not wanting a relationship at the same time, is a bit controversial, maybe because I'm a woman and also a hungarian... I haven't planned to ask questions like this, but I think it's high time for us to be honest. I am not 16 years old anymore and I don't want to live in a fairy tale and think of a guy constantly who might not even want to see me anymore. At first I thougt I would visit you for 10 days, have fun and then move on as soon as possible. But I realized that it's not so easy because I love you and now (as always) you have to be the "bad guy" if you don't want anything more from me. I really need to know what I mean for you because I'm suffering from this uncertainty.
Love,
xxxx
Remélem valami fickós ni.gger legény, vagy arab, esetleg kínai, különben nem is poénos a történet.
Majd rájössz, mikor majd tudtok annyira kommunikálni, hogy tényleg képesek lesztek megismerni egymást. :) Már ha egyáltalán eljuttok addig.
Nem ismerjük kettőtök viszonyát, milyen viszonyban vagytok, ezért nehéz erre válaszolni. adott esetben jó lehet ez a levél.
Viszont lebuktál, mert saját magadnak írtad. :D A címzett is és a levél írója is xxxx. Viccet félretéve, amúgy tényleg jó az angolod nagyon, a mai világban nagyon régen láttam már ilyet magyartól. Angol anyanyelvű amúgy a srác is?
Nem vagyok anglisztikás és bár jó lenne az angolom, de sajnos nem.
Nyálasnak valóban nyálas...
És hát igen szeretem a srácot és nem szeretném elengedni, de muszáj kiderítenem, hogy van-e bármi esély a folytatásra, mert már nem bírom, hogy nem tudja eldönteni, hogy mit akar. (de még átgondolom, hogy elküldjem-e neki, ezért írtam ki ide, látni akartam mások véleményét is)
A srác sem anyanyelvi angol, szóval annyira nem lesznek feltűnőek a hibáim.
(és se a ni*ger, sem a kínai, sem az arab nem talált) :D
Őszinte leszek hozzád, mert szerintem csak annak van értelme.
Ha bárki nekem mondta volna azt, hogy nem akar kapcsolatot velem, biztos, hogy nem írnék neki ilyeneket, amivel gyakorlatilag szerelmet vallok neki. Igyekeznék szép fokozatosan "hátrébb húzódni", eltávolodni tőle minden szempontból.
Tudom, hogy milyen érzés viszonzatlanul vonzódni valakihez - én is végigcsináltam párszor a saját életemben - de soha nem lettem volna képes ilyenfajta érzelmi kitárulkozásra olyan pasi felé, aki saját maga tisztázta, hogy nem akar kapcsolatot. Ilyen helyzetben értékelném az őszinteségét, hogy nem hazudik, nem szédít, és a saját érdekemben igyekeznék elfogadni ezt a helyzetet, és "érzelmileg leválni" róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!