Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek egy sráccal, hogyha időközben kiderülne róla, hogy keményen füvezik és a környék egyik dealere is?
Nekem korábban volt egy jó baráti társaságom, 5-6 fiúból állt plusz hozzájukcsapódtunk páran lányok. Mi lányok egyáltalán nem füveztünk, de egy srác kivételével az összes. Az egyikbe nagyon bele voltam zúgva, elvileg ő is belém, eljutottam olyan szintre hogy nem érdekelne ha drogos lenne a pasim... Csak rohadtul megváltozott. Össze sem jöttünk, de amikor olyat mondtam ami neki éppen nem tetszett beleütött a kezembe és napokig fájt. Szóval a kedves cuki fiúból egy agresszív vadállat lett.
Ott bizonygatták, hogy a fűhöz nem lehet hozzászokni, de észrevettem, hogy az elejé havonta egyszer szívtak, utána kéthetente, utána hetente, aztán kétnaponta, és közben egyre lejjebb csúsztak.
Szóval én nem állnék össze drogossal. Egy dealerrel meg pláne nem... Ha lebukik, és kiderül, hogy te tudtál róla, akkor gyakorlatilag bűnrészesként kezelnek majd az ügyben.
Telefontanú vonalát hívd, és tedd meg teljesen anoním állampolgári kötelességedet!!! Életeket menthetsz vele!!!
Ilyen emberekkel jobb nem egy levegőt szívni!
Azt hiszed a fűtől nem halt meg senki? Jó nagy barom vagy, ha komolyan így gondolod!
Nem éppen fű-túladagolásban halnak meg a drogosok, hanem abban, amit képzelnek tőle! Pl. pár éve a környékünkön volt egy baleset. Aki vezetett, előtte füvezett. Azt hiszen 4-en ültek az autóban. Egyszer felordított az egyik utas, hogy "Vigyázz, kamion!". Mire a sofőr: "nyugi, van még nálam 20-as." 4-ből 3-an meghaltak.
Gondolom, te is SZDSZ szavazó vagy, aki legalizálná a drogokat. Hülye liberális barom.
02-10 21:46
Ha én netgyökér vagyok, akkor te meg egy okoskodó p ö c s. Látogassál már el egy RÉV gyűlésre, és kérdezd meg hogy ők mivel kezdték! Szinte mind ártatlan dologgal, többnyire fűvel.
Te nevezel éretlennek minket, akinek halvány lila gőze sincs a drogosok életpályájáról. Bezzeg, ha a te gyerekednek adnának drogot akkor biztos ujjonganál, amekkora liberális barom lehetsz.
Neked ez ártatlan dolog, mert nem értesz hozzá.
Azért mert az alkohol legális, még nem kell más ártalmas szereket is megtűrni!
Mellesleg az alkohol csak elterjedtebb, de nem veszélyesebb mint a kábszerek többsége. Légyszíves kímélj meg a kendermagos baromságaidtól!
Igenis fel kell jelenteni minden terjesztőt!
Legalább kapsz ingyen gyógynövényt :)
Nem fog elveszni a világban :)
Örülj neki, hogy nem iszik.
Béke
Most mit cinkeltek?
Figyelj csaj,ha nem tetszik nem kell vele összeállni! ennyi
hagy döntse már el a csávó,hogy mit cisnál?
Jaj fel kell mindjárt jelenteni-.- (válaszolók)
cink-.-
Senkinek semmi köze hozzá.
És képzeljétek el külföldön gondolkoznak a zöld legalizálásán,mert alkohol miatt egy évben jóval több ember hal meg mint marihuana fogyasztásban.
Visszatérve a feljelentésre. Te például örülnél neki ha áthjatanál a piroson vay egyéb pl közlekedési apró szabálysértés miatt valaki feljelentene?-.-
Na ugye hogy nem?
Kinek mi köze hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!