Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Összejönnétek egy sráccal, hogyha időközben kiderülne róla, hogy keményen füvezik és a környék egyik dealere is?

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 20:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
56%

Hagynám a fenébe. Megváltoztatni nem tudod, nem te leszel a mentőangyal, akármennyire is tetszene a szerep.

A drogosok megbízhatatlan, komoly kapcsolatra képtelen emberek, mert a függőségük erősebb az akaratuknál.

2010. jan. 29. 20:29
 12/29 anonim ***** válasza:
41%

mennyire biztos az hogy tényleg ilyeneket tesz?

hallottad valakitöl?ez nem jelent biztosat...

finoman puhatold ki nála hogy vannak e olyan "mocskos"dolgai

2010. jan. 29. 20:31
 13/29 anonim ***** válasza:
45%
A volt barátom egy időben árulta és akkor már mi együtt voltunk. Szóval a kapcsolatunk közben kezdte el. Csak árulta, de nem használta. Hát inkább szakítottam vele. Nem akartam bele keveredni és a rendőrésgre járni. Szerencsére nem hallgattak ki, hiszen amikor ő lebukott már rég nem voltunk együtt. Inkább ne jöjj vele össze, mert ha mégis megteszed nem biztos olyan szerencséd lesz mint nekem volt annak idején.
2010. jan. 29. 20:37
 14/29 anonim ***** válasza:
45%
Megölném.
2010. jan. 29. 20:39
 15/29 A kérdező kommentje:
Szinte teljesen biztos, 4 közös ismerősünk is állította, hogy nagy füves. Vki látta is már... Ez pedig nekem már épp elég, hogy elhiggyem. :S
2010. jan. 29. 21:58
 16/29 anonim ***** válasza:
22%
tudnám miért lettem lepontozva.. csak mert leírtam hogy ez bűncselekmény. attól hogy ez valakinek tetszik elolvashatja a Btk-t meg fogja találni. De mint írtam a használat még nem is akkora baj, és nem állítottam hogy ne lehetnének ettől még értékes emberek. A baj az árulása, akár 5 év börtönre is ítélhetnék.
2010. jan. 29. 22:22
 17/29 anonim ***** válasza:
* valakinek nem tetszik
2010. jan. 29. 22:22
 18/29 anonim ***** válasza:
46%

én összejönnék vele...

ha tetszik, szardmárle. hameg nem bírod elviselni, akk szakítaszvele, ennyi.

elégsok füves haveromvan, mind jóarc, és elég értékes emberek...

2010. jan. 29. 23:19
 19/29 anonim ***** válasza:
56%
Ez az itteni jog rendszer, majdnem úgy értékelik, mint egy gyilkost.
2010. jan. 30. 00:09
 20/29 anonim ***** válasza:
33%
20:29-es, TE BUNYIK PARASZT! A fű az nem heroin, nem értem, hogy hogy létezhetnek ennyire retardált emberek! Képzeld el, hogy "van olyan ismerősöm", aki elég sokat zöldell, és mégis komoly kapcsolatban él, a párja nem csinálja, de elég jól tűri, semmi probléma nincs! Fa**kalap!
2010. jan. 30. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!