Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek egy sráccal, hogyha időközben kiderülne róla, hogy keményen füvezik és a környék egyik dealere is?
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 20:17
11/29 anonim válasza:
Hagynám a fenébe. Megváltoztatni nem tudod, nem te leszel a mentőangyal, akármennyire is tetszene a szerep.
A drogosok megbízhatatlan, komoly kapcsolatra képtelen emberek, mert a függőségük erősebb az akaratuknál.
12/29 anonim válasza:
mennyire biztos az hogy tényleg ilyeneket tesz?
hallottad valakitöl?ez nem jelent biztosat...
finoman puhatold ki nála hogy vannak e olyan "mocskos"dolgai
13/29 anonim válasza:
A volt barátom egy időben árulta és akkor már mi együtt voltunk. Szóval a kapcsolatunk közben kezdte el. Csak árulta, de nem használta. Hát inkább szakítottam vele. Nem akartam bele keveredni és a rendőrésgre járni. Szerencsére nem hallgattak ki, hiszen amikor ő lebukott már rég nem voltunk együtt. Inkább ne jöjj vele össze, mert ha mégis megteszed nem biztos olyan szerencséd lesz mint nekem volt annak idején.
15/29 A kérdező kommentje:
Szinte teljesen biztos, 4 közös ismerősünk is állította, hogy nagy füves. Vki látta is már... Ez pedig nekem már épp elég, hogy elhiggyem. :S
2010. jan. 29. 21:58
16/29 anonim válasza:
tudnám miért lettem lepontozva.. csak mert leírtam hogy ez bűncselekmény. attól hogy ez valakinek tetszik elolvashatja a Btk-t meg fogja találni. De mint írtam a használat még nem is akkora baj, és nem állítottam hogy ne lehetnének ettől még értékes emberek. A baj az árulása, akár 5 év börtönre is ítélhetnék.
18/29 anonim válasza:
én összejönnék vele...
ha tetszik, szardmárle. hameg nem bírod elviselni, akk szakítaszvele, ennyi.
elégsok füves haveromvan, mind jóarc, és elég értékes emberek...
19/29 anonim válasza:
Ez az itteni jog rendszer, majdnem úgy értékelik, mint egy gyilkost.
20/29 anonim válasza:
20:29-es, TE BUNYIK PARASZT! A fű az nem heroin, nem értem, hogy hogy létezhetnek ennyire retardált emberek! Képzeld el, hogy "van olyan ismerősöm", aki elég sokat zöldell, és mégis komoly kapcsolatban él, a párja nem csinálja, de elég jól tűri, semmi probléma nincs! Fa**kalap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!