Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
165 cm magas vagy alacsonyabb lányok, Milyen magas a barátotok?
Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 19:58
43/54 anonim válasza:
172 centi a párom, én 159 centi vagyok.
44/54 anonim válasza:
Jézusom de sok gyík férfitársam van,178 vagyok igaz,hogy a jelenlegi párom 155 de volt már 175 magas és nálam magasabb 182cm magas barátnőm is,kapjátok elő a ceruzát és legyetek már férfiak, egy nő se bevehetetlen...
21f
45/54 anonim válasza:
Én azt látom, hogy egy 160 alatti nőnek is minimum 185, de inkább magasabb férfi kell. Sajnos :) Én 175 vagyok.
46/54 anonim válasza:
Most abból, ha valaki leírja ide, hogy a párja pl. 180 centi fölött van, levonjátok azt a következtetést, hogy akkor tuti szóba sem jöhetnek nála az alacsonyabbak? Vagy mire megy ki ez a kérdés?
47/54 anonim válasza:
A válaszokból tisztán látszik, hogy az alacsony férfiak az alacsony nőknél sem rúghatnak labdába.
48/54 anonim válasza:
Egyik alacsony lány ismerősömnek a pasija is ugyanolyan alacsony. Alacsony lány szinte bármilyen magasságú pasival összejöhet, én a 174 centimmel csak magassal, legalább is az ismerőseim szerint nem néz ki jól, ha a pasi alacsonyabb.
50/54 anonim válasza:
162 vagyok, a barátom 180 és 190 közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!