Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
165 cm magas vagy alacsonyabb lányok, Milyen magas a barátotok?
Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 19:58
15/54 anonim válasza:
Èn 160 cm vagyok,a párom 182 cm.
17/54 A kérdező kommentje:
Ez így igaz 10-es !!!
2014. dec. 15. 12:59
19/54 anonim válasza:
De amugy bejonnek az alacsony pasik is.
20/54 anonim válasza:
A párom 175 én 165. Volt egy 190+ centi magas barátom is de vele valahogy mindig olyan érzésem volt, mintha egy kislány lennék az apukája mellett. Csimpaszkodva sem értem el rendesen, nagyon fel kellett rá néznem ha beszélgettünk és szemkontaktust tartottunk.
Utána már csak annyi volt a "követelményem" a férfiak magasságának kapcsán, hogy max 2 fejjel legyen magasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!