Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
165 cm magas vagy alacsonyabb lányok, Milyen magas a barátotok?
Aki itt rinyál,hogy alacsony,annál az önbecsüléssel van gond.Én 181 centi vagyok,mellé 90-100 kilo.Nem vagyok kövér,az arcom se gázos,mégis össz-vissz egy barátnőm volt.Van egy ismerősöm aki fél fejjel alacsonyabb nálam és a srácra tapadnak a nők.Volt egy kollégám,aki szerintem 165 centi se volt és mégis megnősült.Előtte is volt nője.
Akin azt látják a nők,hogy egy anyámasszony katonája,azt leszarják,ha 190 centi akkor is.
Én 160, barátom 197. Tetszettek alacsony pasik is, a magasabbak kevésbé, most mégis pont beletrafáltam. És én is ismerek olyan 160 körüli srácot akinek olyan karizmája, humora van, hogy tapadnak rá a nők, meg ismerek olyan 190+-ost is, akinek huszonéves létére még egy nője se volt. Piszkosul nem függ a magasságtól a sikeresség a másik nem terén, de a gyakoris rinyagépek mindent erre fognak, mert a mocsok nőknek csak a magas pasik kellenek. Csak akkor nem tudom hogy lehet hogy napjában több alacsonyabb pasit is látok akik nem csak jóképűk, de sokuknak barátnője is van.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!