Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, hogy a legfélelmetesebb dolog számotokra egy nő leszólítása, vagy hogy odamenjetek hozzá?
Ez egy és ugyan az, egy baráti társaságban, munkahelyen egyszerűbb ha már valamennyire ismered, de legalább kitudsz róla valamit deríteni.
De ha megtetszik neked valahol a nagyvilágban egy ismeretlen, azt se tudod mit szeret, akkor nehéz. Vannak nagy dumások, de én se tudok ilyen hirtelen ráhangolódni a másikra, így ezt még soha nem is próbáltam.
Tehát a kérdésre a válasz, beszédbe vele elegyedni nehéz és néhány perc alatt meggyőzni arról, hogy találkozzatok és üljetek be valahova meginni egy teát.
Mert jobb esetben azzal a szöveggel, hogy szia de csinos vagy megadod a számod, elküld a csaj a halál faszára... Mert azt se tudja ki fia borja vagy...
Azért, amiért nektek nőknek!
Egyenjogúságot harcoltatok ki magatoknak annó, most meg válogattok, hogy miben is akartok egyenjogúak lenni.
Akkor megyek oda egy lányhoz ha szexet akarok.
Barátnőm már volt több is, igaz csak egy igazán hosszabb, de egyikhez sem mentem oda, mert ha én meglátok valakit, az maximum szexuálisan mozgat meg.
De a párkapcsolathoz való tulajdonságok azok véletlen alapján alakulnak ki a közvetlen környezetből - valamiféle ismerkedési folyamat során.
Vagyis elutasítástól nem félek, mert ha odamentem, akkor lefeküdni akartam vele, és ha nem sikerült, akkor lesz más. Ebben nagyon nincs érdemi dolog, vagy bármi ami félelem keltő legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!