MI a legfélelmetesebb dolog ami történt veletek?
Aludtam éjszaka, egyszer csak megébredtem hirtelen és láttam, hogy az ágytámlámon lévő díszpárna mozog (mintha húzná el lassan valaki). Pár másodperc múlva abbamaradt de alig tudtam visszaaludni, hihetetlen volt.
Tudni kell h ez a párna egy turkálóból van és lehetséges, hogy egy kisgyereké volt (mikulásos párna) és lehet h hiányzott neki... :D
Az, hogy szárazföldi patkánnyá lettem (legalábbis kínai horoszkópban).
Először elapadt a barlangi tó vize, amiben addig éltem, majd rám szakadt az egész födém. Fuldokolva belecsúsztam egy verembe, fogalmam sem volt, vakvágány-e, vagy kijutok belőle, visszafelé nem volt út, előre is alig. Aztán kikerültem a barlangból, nagyon hideg volt, és vakító fény. Lábaimnál fogva emeltek magasra, majd könyörtelenül levágták állandó táplálékomra tapasztott szívócsövemet. Most már nem a fulladás, hanem az éhhalál borzalma kísértett. Egyetlen vigaszom volt, hogy anyám mellettem van, és ad másfajta táplálékot. De ekkor elszakítottak tőle, és élve bezártak egy üvegkoporsóba.
Így lettem én, de azt hiszem hétköznapi horror-sztori, amiben nincs semmi meglepő. :)
20:13
Mintha magamat hallanám csak én még azt is hozzá tenném,hogy amíg ebben a tudatlanságban éltem sokkal jobban élveztem az élet bizonyos részeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!