Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Nem akarom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem akarom, hogy elhúzzon mellettem az alkalom, pedig kezd úgy kinézni a dolog.

Figyelt kérdés
Következő a szitu; Van egy lány, osztálytársam, de csak kb. az órák 1/3án vagyok vele együtt. És hàt, érzek iránta valamit, sőt, egész nap, minden màsodik gondolatom vele kapcsolatos, nem tudok úgy odamenni hozzá, mint a többi lányhoz, kétszer gyorsabban ver a szivem, ha ott van, feldobja a napomat már az is, ha pár szót váltok vele, szerelmes vagyok belé. El is hívtam egyszer találkozni, rengeteget beszèlgettünk, többsègèben jól megértettük egymást, kérdeztem, volt-e már barátja, és igen, nemrèg szakítottak, és màstól tudom, hogy nem akar senkivel sem járni. Persze, megértem, hogy olyan ez amikor meghal valaki, aki fontos szàmunkra, ,, el kell temetnie őt", de mègis meddig várjak? Ha túl sokáig várok, akkor valaki más aki ugyszint hajt rá - mert van ilyen - és akkor már b*/szhatom, mert kitudja, meddig lesznek együtt stb stb.
2014. okt. 14. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Az, hogy mástól tudsz valamit, semmit se jelent.

Én azt tanácsolom, hogy finoman puhatolózz nála, óvatosan közeledj! Hívd el valahová (ahogy eddig), pl. moziba, beszélgessetek, aztán kialakul aminek ki kell, vagy ő fog megálljt parancsolni.

2014. okt. 14. 20:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Puhatolózás alatt mit értesz? suliban ritkàn beszèlünk, nagyrészt tèmahiány vègett... a ,,szia, hogy vagy /köszi, jólvagyok/ sablonszövegnèl meg mègis csak többet kène, nem?
2014. okt. 14. 20:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha sűrűn keresed a társaságát, akkor le fog neki esni, hogy tetszik neked. Próbálj többet is kihozni a beszélgetésből, kérdezz rá dolgokra! Te ismered csak vannak olyan témák amiket fel lehet neki dobni!

Többet akarsz tőle, tehát tenned kell érte. Én azt tanácsolom hívd el valahová - pl.: most mehet a mozi, előtte utána lehet beszélgetni. Ha lehet annyi tanácsom, akkor vígjátékot nézzetek, akkor jobb lesz a hangulata is.

2014. okt. 14. 20:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez nem is rossz ötlet. Köszi :)
2014. okt. 14. 20:48
 5/9 A kérdező kommentje:
De... mivan, ha leesett neki, hogy tetszik nekem? És ezentúl is azt mondja,hogy nem akarok se xy-al, se zx-el, se senkivel járni? :(
2014. okt. 14. 20:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Mert jelen állás szerint ez így van... és észre is vettem, hogy mintha direkt zárkózna előlem?
2014. okt. 14. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne legyél "túl nyomulós", mert ha nagyon erőszakos vagy, akkor tényleg becsapja előtted a kaput!

Nehéz körülírni, hogy mégis mit és hogyan csinálj. A lényeg, hogy ő ne egy újabb farkat lásson, aki megpróbál belebújni a bugyijába, hanem a normális, értelmes srácot, aki a szívét akarja meghódítani.

2014. okt. 14. 21:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem kangörcsöm van, hanem szerelmes vagyok. Amugy sem lenne meg aktualis...
2014. okt. 14. 21:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Annyira birom ezeket a kerdeseket. Most komolyan, erre mit lehet valaszolni?

Ez olyan mint ha felmennel egy chat oldalra, hogy megtudj vmit, amit a googleban is megtalalsz. Az embernek magatll kell rajonniey mit akar, mi lenne a hekyes.

2015. máj. 14. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!