Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem akarom, hogy elhúzzon mellettem az alkalom, pedig kezd úgy kinézni a dolog.
Az, hogy mástól tudsz valamit, semmit se jelent.
Én azt tanácsolom, hogy finoman puhatolózz nála, óvatosan közeledj! Hívd el valahová (ahogy eddig), pl. moziba, beszélgessetek, aztán kialakul aminek ki kell, vagy ő fog megálljt parancsolni.
Ha sűrűn keresed a társaságát, akkor le fog neki esni, hogy tetszik neked. Próbálj többet is kihozni a beszélgetésből, kérdezz rá dolgokra! Te ismered csak vannak olyan témák amiket fel lehet neki dobni!
Többet akarsz tőle, tehát tenned kell érte. Én azt tanácsolom hívd el valahová - pl.: most mehet a mozi, előtte utána lehet beszélgetni. Ha lehet annyi tanácsom, akkor vígjátékot nézzetek, akkor jobb lesz a hangulata is.
Ne legyél "túl nyomulós", mert ha nagyon erőszakos vagy, akkor tényleg becsapja előtted a kaput!
Nehéz körülírni, hogy mégis mit és hogyan csinálj. A lényeg, hogy ő ne egy újabb farkat lásson, aki megpróbál belebújni a bugyijába, hanem a normális, értelmes srácot, aki a szívét akarja meghódítani.
Annyira birom ezeket a kerdeseket. Most komolyan, erre mit lehet valaszolni?
Ez olyan mint ha felmennel egy chat oldalra, hogy megtudj vmit, amit a googleban is megtalalsz. Az embernek magatll kell rajonniey mit akar, mi lenne a hekyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!