Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyeken kell egy fiúnak szőrteleníteni magát?
Figyelt kérdés
gondolok itt a hónaljra és a nemiszerv körüli részekre .illő egy fiúnak is ezeket a részeket szőrteleníteni?2008. aug. 14. 14:47
11/22 anonim válasza:
én is ahoz a táborhoz tartozok h egy pasi akkor pasi ha szörös. Igaz van olyan pasi is aki úgy néz ki mint egy majom hát az olyan................... Amúgy mindenki a maga ura.
12/22 anonim válasza:
az én barátom a lábát is szőrteleníti és szerintem nem gáz!Így igényesebbnek tartja magát
13/22 anonim válasza:
Csatlakozom a szőrös pasikat kedvelők táborába! Szerintem is buzis(?), ha csupasz mindenhol. (Azt azért hozzá kell tegyem, hogy azok a férfiak, akiknek a háta is csupa szőrmók, azok nekem sem tetszenek. De pl. egy átlagos szőrzet a mellkason,az nagyon szexis.)
14/22 anonim válasza:
Nincs igazad. Szerintem igénytelenek a szőrös pasik! A lábuk lehet egy kicsit szőrös, de a hónaj és a nemiszerv egyáltalán ne legyen!
15/22 anonim válasza:
én is szőrtelenítek mindenhol pedig fiú vagyok.eddig még a csajok nem mondták, hogy csunya lenne, sőt inkább tetszik nekik!.!.! :) ez csak rajtad múlik.
16/22 anonim válasza:
hogyha amúgy nem beszélgettek ilyenről, akkor kiderítheted pl. úgy, hogy eggyik alkalommal leszőrteleníted amit úgy gondolsz és figyeled a reakcióját.
egy volt párom akart anno meglepni azzal, h a mellkasát leszőrteleníti, hát, én "megtiltottam" neki, hogy továbbra is borotvát vegyen a kezébe.:)
de ez minden lánynál változó. és persze a fiú alkatán is múlik. mármint volt akit én is csak csupaszon szerettem, de volt hogy egy srácot nem tudtam volna képzelni szőr nélkül.
17/22 anonim válasza:
A mai világban mi nők elvárjuk a pasiktól, hogy mindenhol szőrtelenítsenek, még a lábukat is!Sokkal szebb, én jobban szeretem simogatni, ha puha és szőrtelen!...és esztétikusabb is!
18/22 anonim válasza:
amugy itt valaki direkt leszavazta azokat akiknek igenis nem a csupasz kisfiúk tetszenek.hát tehetnek egy szivességet..én se szavaztam le az illetőt mert neki más tetszik...szánalmas
19/22 anonim válasza:
attól h vki igényesebb és nem az van h nyáron a szőréről csöpög az izzadság attól még szerintem nem kisfiú...am nem én pontoztam le a kommenteket azt még hozzáteszem
20/22 anonim válasza:
Miért igénytelen az, aki nem szőrteleníti pl. a lábát? Röhelyes. Mármint az, hogy ezek a férfiak igénytelenek. Azért ez túlzás. Máskülönben meg ha neked szimpatikus egy fiú, rögtön lerohanod, hogy "ugye szőrteleníted a lábad és a hónaljad? Mert ha nem, akkor nem randizom veled!"Nem hiszem, hogy ezzel nyitsz! Egyébként ez most divat! Ki tudja, mi lesz 20 év múlva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!