Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ilyenkor mi van?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyenkor mi van? (Főleg fiúk)

Figyelt kérdés

Azt mondta a srác,aki bejön,hogy találkozzunk valamikor,mondtam neki hogy jöjjön tovább a hévvel 3 megállót. Erre azt kérdezte: Igen?:D

Én: Igen,ha szeretnél kicsit beszélgetni. 1-2 órát :D

Látta,már vagy 10 perce de nem ír vissza. Ilyenkor mi van? Ez nemet jelent,vagy nincs ideje visszaírni,esetleg nem kíváncsi rám?

2014. nov. 11. 18:43
 1/8 Nemadnámmeg:S ***** válasza:
Nem parázd túl csak nincs ideje visszaírni, vagy gondolkodik :D
2014. nov. 11. 18:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy bunkó.
2014. nov. 11. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet utazik éppen, akkor én se tudok mindig válaszolni. De inkább azt tartsd szem előtt, hogy találkozni akart veled... most írtál neki ennyit, és meggondolja magát? :D Ez abszurd. Biztos csak közbe jött valami, nyugi.
2014. nov. 11. 18:47
 4/8 dominik19981120 ***** válasza:

3 lehetőség van:

1:szar a dacebook

2:nem mer nem-et mobdani

3:nézi a menet rendet ha nemir irj ráte

2014. nov. 11. 18:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,jöhetnek még válaszok:)
2014. nov. 11. 18:50
 6/8 A kérdező kommentje:
És ha annyit írnék hogy: Zavarok?
2014. nov. 11. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Neee, ne legyen "bocsánat hogy megszülettem" hangvétel.

Legyél lazább.

Ha nagyon vissza akarsz írni, akkor kérdezz vissza, hogy na mi van, eltévedtél a síneken jövet?

2014. nov. 11. 18:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2014. nov. 11. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!