Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, ha randira hívnálak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ha randira hívnálak titeket lakásomra főzőcskézni, mit készítenétek nekem?

Figyelt kérdés

rántotta

zacskós leves

zsíros deszka

mirelit husi

sajtos tészta, mákos, diós

kilőve.

2014. nov. 7. 21:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy ha egy férfi rafinált csábítónak hiszi magát, már látatlanul és alapjáraton finomkodó HÖLGY-nek akar minden nőt nevezni? Szinte mindig az elfuserált figurák hölgyeznek, akik azt hiszik pusztán azért, mert első találkozásra nem csak randevút írnak, hanem mozit/színházat/baborkóstolást/mástipikusvackot, attól máris vonzóbbá és érdekesebbé váltak.

Pedig csak az ellenkező hatást váltjátok ki, mintha hülyének néznétek.

2014. nov. 8. 04:42
 12/21 anonim ***** válasza:
Elküldenélek a fenébe és olyan pasival randiznék, aki egy elvisz étterembe vacsorázni, de minimum ő főz nekem valami finomat, ha már ő hív meg. Főzni akkor főzök egy pasinak, ha már nem a randizós időszakban vagyunk, kedvem van hozzá és meg is érdemli...
2014. nov. 8. 11:09
 13/21 A kérdező kommentje:
öntudatos hölgyek :D azt kihagytam, h első randin én főznék nektek és csak a másodikon ti nekem :D oltsatok még szét mielőtt megismertek. -.- ;) ilyenek vagytok ti.
2014. nov. 8. 16:05
 14/21 anonim ***** válasza:

1. Első randin nem mennék fel a lakásodra.

2. A későbbin mondjuk krumplisalátát vagy amerikai salátát :) Vagy amit az illető szeret.

3. És te mit készítenél?

2014. nov. 8. 23:07
 15/21 A kérdező kommentje:

Én mit készítenék?

Előételnek sült paprikaágyon fekvő sült libamájfalatokat.

Majd főételnek aszalt szilvával töltött libasültet. :D:D:D Ha már márton nap közeledik.

2014. nov. 8. 23:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Akkor te szeretsz főzni? Csak nem szakács vagy...
2014. nov. 9. 11:41
 17/21 anonim ***** válasza:
De egyébként azt hiszem nem ettem még ilyet amiket írtál :)
2014. nov. 9. 11:42
 18/21 A kérdező kommentje:
nem szakács vagyok de anyámtól megtanultam főzni :D nocsak nocsak. csak nem érdeklődnél? :D
2014. nov. 9. 20:09
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát mivel első randin nem mennék fel a lakásodra, ezért szerintem nem vagyok versenyképes :P
2014. nov. 9. 22:18
 20/21 A kérdező kommentje:
19: igazad van. mehetünk a Te lakásodra is. ;)
2014. nov. 9. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!