Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ha randira hívnálak titeket lakásomra főzőcskézni, mit készítenétek nekem?
Figyelt kérdés
rántotta
zacskós leves
zsíros deszka
mirelit husi
sajtos tészta, mákos, diós
kilőve.
2014. nov. 7. 21:16
2/21 A kérdező kommentje:
1 már kezdtem reménykedni hogy hagymásbabot írsz :(:(:(
2014. nov. 7. 21:18
4/21 anonim válasza:
Te hívsz fel magadhoz,és én főzzek? :D na jó,ha a szex jó,kaphatsz egy zsíros kenyeret sok-sok hagymával :)
5/21 anonim válasza:
szexleves, "zacskós" csemege, kolbász, zsenge husi, vékony deszka, sajnos tészta
6/21 A kérdező kommentje:
#5: nap kommentje a tiéd :D:D:D ejjj :D::D
2014. nov. 7. 21:26
9/21 anonim válasza:
El vagy kicsit tájolva kérdező ilyenkor a minimum, hogy együtt főztök de inkább a te dolgod lenne ha egyszer te hívsz fel valakit a lakásodba. Amúgy egy percig nem maradnék olyan pasival aki az összes konyhai melót rám testálja.
10/21 anonim válasza:
Porig aláználak azzal, hogy elvinnélek egy normális étterembe vacsorázni, aztán meg hazaküldenélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!