Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm és az alatti férfiakat kérdezném. Az okát tujátok, amiért gyerektestbe maradtatok?
Mikor álltatok meg a növésben ?
és ez a magasság mennyire hatott ki a csajozásra ?
Légyszi írjátok a pontos magasságotokat is.
fordítsuk meg egy picit:
én nő vagyok, 187 centi magas.
hendikep? igen.
küzdöttem vele? igen.
randiztam olyan férfival, aki alacsonyabb volt nálam? igen.
találtam így is olyan párt, akit totálisan nem zavar, mert miért is zavarná valami, amiről én nem
tehetek, sőt, még vonzónak is tartja a maga 193 centijéhez? igen.
a női átlag magasság valahol 150 és 160 centi között mozoghat. hidd el, simán találsz magad mellé olyan lányt/nőt, aki így talál vonzónak, minden a kiálláson múlik.
Férfi vagyok. 168,5 cm vagyok mezítláb, cipőben 170.
Tudom, hogy ez a kérdés 6 éves, de ez a magasság kérdés nekem is probléma, mert a társadalom problémának állította be. Volt anno 6-7 randim, amikor még volt kedvem csajozni, és direkt 160-168 cm-es csajokkal találkoztam, akik összességében rendes, átlag férfinak találtak, csak nem érezték a bizonyos kémiát, de mivel valamire fogni kellett, hogy miért nem lesz folytatás, így zömében azt felelték, hogy kicsit magasabbnak képzeltek el, vagy olyan férfit keresnek, akire fellehet nézni. UGYANAKKOR ismerőseim között nem egy 180-185 cm magas embert ismerek aki mai napig MAGÁNYOS, vagy marha nagy mákkal megfogta magának valami gyerekes egyedülálló anyuka... szóval 100% a magasságra fogni nem lehet a sikertelenségemet.
Már miért maradtak volna gyerektestben? Átlagos testmagasság.
Micsoda hülyeség.
Nő vagyok ugyan, de tök nagy fszság az egész felvetés.
Észak-Olaszországban a pasik 90%-a 170 cm alatti, mégis ők a legnagyobb szoknyavadászok.
Lehet, azért mert nem ezen agyalnak, és nem ezekre az adottságokra fogják, hogy nem kellenek a nőknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!