Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 170 cm és az alatti férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170 cm és az alatti férfiakat kérdezném. Az okát tujátok, amiért gyerektestbe maradtatok?

Figyelt kérdés

Mikor álltatok meg a növésben ?

és ez a magasság mennyire hatott ki a csajozásra ?

Légyszi írjátok a pontos magasságotokat is.

2014. nov. 1. 12:53
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

fordítsuk meg egy picit:

én nő vagyok, 187 centi magas.

hendikep? igen.

küzdöttem vele? igen.

randiztam olyan férfival, aki alacsonyabb volt nálam? igen.

találtam így is olyan párt, akit totálisan nem zavar, mert miért is zavarná valami, amiről én nem

tehetek, sőt, még vonzónak is tartja a maga 193 centijéhez? igen.

a női átlag magasság valahol 150 és 160 centi között mozoghat. hidd el, simán találsz magad mellé olyan lányt/nőt, aki így talál vonzónak, minden a kiálláson múlik.

2020. dec. 5. 01:42
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok. 168,5 cm vagyok mezítláb, cipőben 170.

Tudom, hogy ez a kérdés 6 éves, de ez a magasság kérdés nekem is probléma, mert a társadalom problémának állította be. Volt anno 6-7 randim, amikor még volt kedvem csajozni, és direkt 160-168 cm-es csajokkal találkoztam, akik összességében rendes, átlag férfinak találtak, csak nem érezték a bizonyos kémiát, de mivel valamire fogni kellett, hogy miért nem lesz folytatás, így zömében azt felelték, hogy kicsit magasabbnak képzeltek el, vagy olyan férfit keresnek, akire fellehet nézni. UGYANAKKOR ismerőseim között nem egy 180-185 cm magas embert ismerek aki mai napig MAGÁNYOS, vagy marha nagy mákkal megfogta magának valami gyerekes egyedülálló anyuka... szóval 100% a magasságra fogni nem lehet a sikertelenségemet.

2021. jan. 15. 08:15
 43/45 anonim ***** válasza:
76%

Már miért maradtak volna gyerektestben? Átlagos testmagasság.

Micsoda hülyeség.

2021. jan. 16. 00:56
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Sok igazság van a kérdező szavai között, mivel kìvülről szemlélve , meg sem fordulnak a fejükben azok a problémák , amivel egy alacsony ember nap mint nap szembesül, főleg ha kicsi gyerek korától ìgy van! Gyerekként nagyon tudott bántani , ha valaki ezzel gúnyolt vagy ezért másképp viszonyúlt hozzám mint a többiekhez már alapból. Elmondom azt is , hogy kib.szott hamar , már az oviban megtanultam felismerni néhány ember tìpust és szagról kiszúrtam az legerősebb vagy nagymenőnek titulált srácok kis csatlósait. Bizony van ilyen is , a beszari gyökér fajta , aki a leggyengébbnek vélt szerencsétlenen próbálja bizonygatni az erősebbnek milyen tökös! Ez sokszor még szórakozó helyen , felnőttként is elkíséri az alacsony embereket. Ne értsen félre senki , nem magyarázkodni szeretnék ezzel hogy ezért nincs barátnőm és emiatt sz.r az életem, mert nincs is ìgy. Ettől még belelátok és még is tudom érteni azokat , akiket ezek a dolgok egy éltre megnyomorítanak lelkileg és nem tudnak felülemelkedni(lehet nem a legtalálóbb szó :) ) a dolgokon és tényleg jellemző vonások alakulnak ki sokaknál( hirtelen harag, sértődékenység , önértékelési gondok és igen a vannak akik a csajozástól sőt egy szimpla beszélgetéstől is félnek, mert addigra az évek során kapott folyamatos bántalmak és aláztatások beivódnak , végül pedig elhiszi magáról hogy ez ìgy is van! Visszagondolva gyerek fejjel , engem is le tudtak törni ezek a dolgok, viszont abban nagy szerencsém volt , hogy a 4 évvel idősebb bátyó , aki akkoriban vízilabdázott , fiú testvérek lévén megadta a kiképzést, akkoriban szinte minden nap volt valamiért verekedni (elèg egyoldalúan) . A lényeg hogy igazán tudott rám hatni , ha a korosztályomból akartak körmöt élezni rajtam , kb a legrosszabb esetben is csak nem nyertem , aztán inkább másban kerestek legközelebb gyenge pontot. Sosem klick-esedtem , de még is voltak körülöttem igazi cimborák , akik olyannak szerettek amilyen vagyok és sosem kellett bizonyìtgatnom meg magyarázkodnom senkinek. Tényleg rühelltem e-miatt azokat , akik valamilyen rangsor alaplyán, játszották az agyukat meg nyaltak annak , akit valamiért a kis ranglétrájuk tetejére soroltak, ennek ellenére nekem a legtöbbször az ilyen "bandavezér" srácokkal ,szinte sosem volt gondom, sőt hosszabb távon inkább pozitìv dolgokat kaptam , mint rosszat! A lényeg hogy mindent egybevéve , gyönyörű gyermekkorom volt és imádtam, élveztem minden percét, de az is igaz hogy volt aki zsepit nyújtson ha sìrtam és kedvesen visszabillentett:- fejezd már be , menjünk focizni! Persze sok dolgon már én is nevetek azóta és nem is értem hogy stresszeltem rá magam dolgokra, de azt is tudom hogy sokan nem nevetnek azóta sem , mert valami miatt benntragadt az a rosszindulat és fájdalom , amit csak azért kaptak , mert kiesebbek vagy gyengébbek néhány rosszindulatú , beszari menősködő idiótánál, aki ettől reméli hogy a "bandavezér" közelében lehet, mindenre bólogathat és azonosulhat , pótolva a saját egyén és gondolat hiányát! Azt is tudom nyomorultul hangzik amikor a magassága miatt hiszi valaki , hogy nem lesz barátnője , de ennek sajnos előzménye van ami miatt ìgy gondolja. Aláìrom, sok csajnál alapból kiesik a kissebb ember a kosárból, de azért az összes többi sem kevés , aki viszont nyitott a dologra! Persze ehhez el kell kezdeni szeretni magunkat, kimozdulni, beszélgetni, ismerkedni és nem beszarni mert valami nem jön össze
2021. jan. 16. 13:49
 45/45 anonim ***** válasza:

Nő vagyok ugyan, de tök nagy fszság az egész felvetés.

Észak-Olaszországban a pasik 90%-a 170 cm alatti, mégis ők a legnagyobb szoknyavadászok.

Lehet, azért mert nem ezen agyalnak, és nem ezekre az adottságokra fogják, hogy nem kellenek a nőknek?

2021. márc. 22. 22:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!