Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm és az alatti férfiakat kérdezném. Az okát tujátok, amiért gyerektestbe maradtatok?
Mikor álltatok meg a növésben ?
és ez a magasság mennyire hatott ki a csajozásra ?
Légyszi írjátok a pontos magasságotokat is.
Nem vagyok férfi, de
1. a 170 cm-es férfiból elég sok van, nem is nevezném őket brutál alacsonynak, pláne nem maradtak gyerektestben.
2. lehet, hogy 190 centi vagy, de láthatóan a növekedésed az agyad rovására ment, és még csak az írás-fogalmazás se nagyon megy. Csóri...
én egy magas nő vagyok 181 cm-el és soha nem nekem volt a gond, ha a férfi alacsonyabb, van olyan férfi akit ez zavar, van akit nem.
Egyébként 14 éves korig meg lehet állapítani a kéztőcsontok méretéből, hogy hány centi magas lesz valaki mire befejezi a növést!!! Ezt fél centi eltéréssel meg tudják ma már mondani!!! Nekem sok, nagyon magas ismerősöm van, és náluk veszélyes, ha mindkét szülő 200-210 centi felett van, hogy a gyerek még 5-6 centit rátesz, ez már a gerincnek, stb. túl sok, ezért hormonnal 12-21 éves kor között fékezik a növekedést. De ugyanígy serkenteni is lehet. Itthon még nem hallottam ilyenről, akit komolyan érdekel ez, kérdezzen utána Bécsben, ott még a tb is fizeti......
Hát becsokizok megint itt a 170 cm-s rinya gép (#14).
Kicsit paradoxon, hogy intelligensnek hiszed magad, de nem látod az összefüggést a szorongó, komplexusos, felelősség hárító jellemed és a szüzességed között. Istenem de okos ez a srác :SS Neked az agyad nem fejlődött ki eléggé és az viszont már tényleg gond.
18 lehettem, és?
Kb. 17 éves korom óta vaoltak hosszú kapcsolataim, a barátnőim zöme picit alacsonyabb, velem egymagas volt.
Ez alól kivétel a feleségem, ő 4 centivel "a fejemre" nőtt :)
34 ffi, 166 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!