Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 170 cm és az alatti férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170 cm és az alatti férfiakat kérdezném. Az okát tujátok, amiért gyerektestbe maradtatok?

Figyelt kérdés

Mikor álltatok meg a növésben ?

és ez a magasság mennyire hatott ki a csajozásra ?

Légyszi írjátok a pontos magasságotokat is.

2014. nov. 1. 12:53
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
70%
Furcsa lehet :O Én pl utálom ha valaki magasabb nálam...Mondjuk nagyon ritkán találkozok olyannal mert én 195 cm vagyok :D
2014. nov. 1. 19:53
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok férfi, de

1. a 170 cm-es férfiból elég sok van, nem is nevezném őket brutál alacsonynak, pláne nem maradtak gyerektestben.

2. lehet, hogy 190 centi vagy, de láthatóan a növekedésed az agyad rovására ment, és még csak az írás-fogalmazás se nagyon megy. Csóri...

2017. okt. 16. 21:22
 13/45 anonim ***** válasza:
36%
Ok: növekedési hormon elégtelen mennyisége
2017. okt. 16. 21:29
 14/45 anonim ***** válasza:
12%
Én 170 vagyok 24 évesen és a vital magasságkalkulátora ( [link] ) szerint (ha a szüleim adatait pontosan adtam meg), akkor felnőtt koromra 174 centire kellett volna nőnöm, amivel sokkal nagyobb esélyeim lettek volna a társkeresésben, hiszen az már átlagmagasságnak mondható. Annak, hogy nem értem el ezt a genetikailag kódolt maximális szintet több oka van. Egyrészt - bár nem vagyok genetikus - de úgy tudom, hogy nagyszülők génjei is meghatározzák a magasságot és sajnos ők sem voltak valami nagyok. Másrészt - és inkább emiatt nem nőttem magasabbra - az egész fiatalságom tele volt stresszel, rengeteget szorongtam, ami a mai napig jellemző. Emiatt sosem étkeztem normálisan. A középiskola 4 éve alatt minden nap csak délután ettem először, mert annyira szorongtam az órákon. Ha jól emlékszem olyan 17 éves körül állt be a magasságom, ami után egy centit nem nőttem. Még azt is el tudom képzelni, hogy hormonális problémáim lehettek, de sosem foglalkoztak velem ha az egészségemről volt szó. Az meg már végképp nem segített a növekedésemen, hogy sosem sportoltam semmit sem és állandóan otthon ültem. Ha újrakezdhetném a fiatalkoromat, akkor lesz**nék mindent, állandóan zabálnék és úsznék/sportolnék. A fenti önpusztító folyamatok miatt szerintem egy jó 5 cm maradt bennem. A csajozásra óriási hatással van a magasságom. Szűz vagyok, soha egy csók sem csattant még el, még egy szép pillantást vagy szót sem kaptam egy lánytól sem pedig arcra jóképű vagyok. Elég valószínű, hogy ezen a problémán már csak a pénz segítene. Ha 175 lennék akkor gyökeresen megváltozna az egész életem. Nincs mese, ha nem éred el legalább a 175-t, akkor a csajok döntő többsége szimplán levegőnek néz, ha nem villantasz valami feltűnő dolgot (drága sportkocsi, drága ruha stb.). És valóban úgy érzem, hogy gyerektestbe vagyok zárva, hiszen jóképű, intelligens vagyok de eközben meg azt látom, hogy a 14 éves iskoláslányok többsége kb. olyan magas mint én. Ugyanakkor amíg ők még susogós nadrágban járnak és micimackós hátizsákot hordanak én pedig bőr aktatáskát és elegáns szövetkabátot, de a mai tinikre mindennek ellenére kénytelen vagyok felnézni. Elképesztően vérciki. Rémisztő, hogy a genetika mennyire keresztbe tud tenni az ember számításainak.
2017. okt. 17. 10:39
 15/45 anonim ***** válasza:
83%

én egy magas nő vagyok 181 cm-el és soha nem nekem volt a gond, ha a férfi alacsonyabb, van olyan férfi akit ez zavar, van akit nem.

Egyébként 14 éves korig meg lehet állapítani a kéztőcsontok méretéből, hogy hány centi magas lesz valaki mire befejezi a növést!!! Ezt fél centi eltéréssel meg tudják ma már mondani!!! Nekem sok, nagyon magas ismerősöm van, és náluk veszélyes, ha mindkét szülő 200-210 centi felett van, hogy a gyerek még 5-6 centit rátesz, ez már a gerincnek, stb. túl sok, ezért hormonnal 12-21 éves kor között fékezik a növekedést. De ugyanígy serkenteni is lehet. Itthon még nem hallottam ilyenről, akit komolyan érdekel ez, kérdezzen utána Bécsben, ott még a tb is fizeti......

2017. nov. 29. 00:20
 16/45 anonim ***** válasza:
9%
Hordjal magassarkut! Hstha ferfi prostikent sikeres leszel , nem itt rinyalsz
2017. dec. 19. 17:22
 17/45 Krukutyán Levente ***** válasza:
89%

Hát becsokizok megint itt a 170 cm-s rinya gép (#14).

Kicsit paradoxon, hogy intelligensnek hiszed magad, de nem látod az összefüggést a szorongó, komplexusos, felelősség hárító jellemed és a szüzességed között. Istenem de okos ez a srác :SS Neked az agyad nem fejlődött ki eléggé és az viszont már tényleg gond.

2018. jan. 31. 20:49
 18/45 anonim ***** válasza:
92%

18 lehettem, és?

Kb. 17 éves korom óta vaoltak hosszú kapcsolataim, a barátnőim zöme picit alacsonyabb, velem egymagas volt.

Ez alól kivétel a feleségem, ő 4 centivel "a fejemre" nőtt :)

34 ffi, 166 cm.

2018. febr. 1. 15:43
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
Milyen komplexusaidat próbálod csillapítani az ilyen burkoltan bántó kérdésekkel, kedves (az oldalról egyébként kitiltott) kérdező? Kicsi a péniszed esetleg? Keveset keresel? Vagy valami más?
2018. febr. 25. 00:14
 20/45 anonim ***** válasza:
82%
Hát én nem nevezném gyerek testnek:) pont 170 cm vagyok 93 kg:) kb 20 éve sportolok. Mivel már nem fiatal fiú vagyok az egzisztenciám is megvan:) nekem soha nem volt gond a társkeresés és csak a legszebb lányokat választottam mindig. Ez hogy 170 cm vagyok soha nem volt téma, nem is gondoltam rá soha és nem is kaptam kosarat ez miatt soha. Viszont az fontos, hogy magabiztos vqgyok mosolygós , jókedvű. Tudok kultúráltan viselkedni, öltözködni és úriemberként viselkedni:) további szép napot vagy ajánlom magamat:)
2018. febr. 25. 08:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!