Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 170 cm és az alatti férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170 cm és az alatti férfiakat kérdezném. Az okát tujátok, amiért gyerektestbe maradtatok?

Figyelt kérdés

Mikor álltatok meg a növésben ?

és ez a magasság mennyire hatott ki a csajozásra ?

Légyszi írjátok a pontos magasságotokat is.

2014. nov. 1. 12:53
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
11%

ennek hormonális gondjai vannak... nem azért nem nő mert nem akar... és nem is tud ellene semmit sem tenni... orvoshoz el lehet vele menni, ha épp olyan hormon hiányzik amit pótolni lehet anélkül, hogy mást elnyomjon akkor még lehet nőni

de lehet csecsemőmirigy probléma is azt műtéttel meg tudják oldani

2014. nov. 1. 12:57
 2/45 anonim ***** válasza:
89%

Az öcsém morog a háttérben olvasva a kérdést: most belegondoltam, hogy egy ostoba, buta, langaléta kézilabdás csávó kérdezi ezt. Hú, de megcsapnám.

:D

2014. nov. 1. 12:58
 3/45 anonim ***** válasza:
14%
Azért szerintem egy kézilabdás csávó kicsit nagyobbat ütne, mint a bébiméretű öcséd:D
2014. nov. 1. 13:01
 4/45 anonim ***** válasza:
91%

Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de a kérdésedet olvasva az volt az első gondolatom, hogy lehet, hogy te nem a függőleges irányú fejlődésben álltál meg valahol. :-)))

"Légyszi írjátok a pontos magasságotokat is."

Pontos magasságom 177 centi, nő vagyok, és nap mint nap látok vonzó, férfias pasikat 170 centis testmagasság alatt. :-)))

2014. nov. 1. 13:03
 5/45 Buford Tannen ***** válasza:
76%

hülye fąsz luzerek vagytok nem a méreteitekkel van a gond csak arra könnyü rejafogni

...csomó 160 170 közti haverom ugy cserélgetik a csajaikat mint az alsónadrágjukat. viszont ismerek 1 rakás 180 felettit is aki 20 után is szűzek.

2014. nov. 1. 13:06
 6/45 anonim ***** válasza:
60%
Oltás xd
2014. nov. 1. 13:08
 7/45 anonim ***** válasza:
88%

A férfiaknál a 170 centi átlag magasság. Nem maradt gyerektestben az aki alacsonyabb kissé, miért maradt volna? Az én volt férjem 165 magas, kigyúrt, fizikai munkát végez, iszonyú jó pasi. Sosem zavart a magassága.

N37

2014. nov. 1. 18:20
 8/45 anonim ***** válasza:
94%
163cm alacsony vagyok, genetika, hogy ekkorára nőttem, nem okozott ez különösebb gondot. Akinek kellek, annak így is kellek és bizony nem egy kapcsolaton vagyok túl.
2014. nov. 1. 18:55
 9/45 anonim ***** válasza:
89%

16F

170cm vagyok, most vagyok akkora mint apám :d

Még 8cm-t jó lenne nőni:)

Nem hat ki a csajozásra ha normális lányokkal ismerkedsz

De ismerek pár olyan bunkó lányt aki magasabb nálam és emiatt nem tart férfiasnak.

2014. nov. 1. 19:04
 10/45 anonim ***** válasza:
37%
9: nem kötözködni akarok, de ez olyan, mintha a kicsi mellmérettől tartanál egy nőt nőietlennek. Ettől még te sem leszel bunkó. A közlésmód számít. De te is tapasztaltad, hogy van sok normális csaj, szóval minden oké.
2014. nov. 1. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!