Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm és az alatti férfiakat kérdezném. Az okát tujátok, amiért gyerektestbe maradtatok?
Figyelt kérdés
Mikor álltatok meg a növésben ?
és ez a magasság mennyire hatott ki a csajozásra ?
Légyszi írjátok a pontos magasságotokat is.
2014. nov. 1. 12:53
21/45 anonim válasza:
Az apád f***sza maradt gyerektestben. Férfinak érzem magam és az is vagyok és kezdem unni a magadfajta nyomorékokat.
Nem hatott ki a csajozásra, nálam kisebb nő kell, de ez így lenne 180 centisen is.
168 vagyok
22/45 anonim válasza:
A gyerektestet nem pont a 170 es magasság jellemzi de a gyerekagyat pont az ilyen kérdések.
23/45 anonim válasza:
Figyelitek amúgy, hogy a kitiltott kis panelpatkány a szétrecskázott székén ülve hogy belép az oldalra sunyiban, és kiemelgeti a kérdést?
24/45 anonim válasza:
Szerintem itt nagy a baj!!!!
Te pszichopata vagy, megszállott,!
Tele van a kérdéseiddel a fal, menj el orvoshoz ha neked ez a bajod magaddal!
Ha meg másokkal ez a bajod akkor is menj el orvoshoz!
25/45 anonim válasza:
És te tudod az okát, amiért gyerek fejed maradt?
26/45 anonim válasza:
Van egy fiú osztálytársam, aki most végzősként alig 162 cm magas. Egyszerű oka van: az anyukája magasságát örökölte. Mindenben az apjára hasonlít, de magasságban az anyukára. Nem valami bonyolult erre rájönni. Barátnője is van, korábban is volt. :D
28/45 anonim válasza:
jA, akkor nemcsak én akadtam ki a gyerektesten. :D Kész.
29/45 anonim válasza:
És a gyerekaggyal megáldott köcsög jókat röhög hogy mennyi gyerektestűt felhúzott. :)
30/45 anonim válasza:
Rossz genetika. Természetesen soha egyetlen lánynak sem tetszettem ilyen törpeként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!