Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » MIT JELENTSEN EZ? Ma kiderült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIT JELENTSEN EZ? Ma kiderült egy halál ciki dolog. (bővebben lennt)

Figyelt kérdés

Ma 3.óra után muszály volt bekamuznom h rosszul vagyok, mert TETSZEM A SULITITKÁRNAK O.O

erről beszél az egész suli nagyon gáááz..

Azt pontosan nem tudom, h hogyan de valami olyasmiről hallottam h az egyik oszt-társam benntvolt a titkárságon és kivolt rakva a telefonja a sulititkárnak és az egyik haverjának írt rólam h milyen szép vok meg h mennyire tetszem neki..stb. Ő 25 éves én 15 . Tök jóban voltunk meg minden, amikor mentem hozzá nem kellet fizetnem a fénymásolásért tök jó fejnek tűnt de ezt nem gondoltam volna ja és kollégista is vok és ő nevelőtanár is szóval nagyon sokszor láttuk egymást, sokat beszélgetünk mindenféléről kettesben..ááh de ezt nem gondoltam volna..

és most itthon vok egyedül és nem értem ezt a helyzetet.

MOst mit csináljak vele?

HELP!

bocsi a fogalmazásomért nagyon de nagyon zavarodott vagyok most..

KÖSZÖNÖM L/15

2010. jan. 26. 11:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se kell ebből ekkora ügyet csinálni! A tanárok és az iskola dolgozók is emberek. Biztos, hogy beszélgetnek diákokról, ha valaki kicsit csinosabb arról még viccelődnek is! Ez így van rendjén! ;)
2010. jan. 26. 12:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A muszáj-t pontos j-vel kell írni.

Emellett 15 évesen le kavarj 25 évessel.Szvsz

2010. jan. 26. 12:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én csak ezt az egy mondatot nem értem: "az egyik oszt-társam bent volt a titkárságon és ki volt rakva a telefonja a sulititkárnak és az egyik haverjának írt rólam h milyen szép vok meg h mennyire tetszem neki..stb." Bele nézett egy idegen telefonjába??? Hogy vette ehhez a bátorságot???

Amúgy látszik, hogy még nagyon éretlenek vagytok, nem kell ezzel foglalkozni, tetszel neki és pont, nem akar elvenni feleségül, nem zaklat, nem üldöz a szerelmével. Emiatt ne hiányozz a suliból, viselkedj úgy mintha semmi nem történt volna, hiszen semmi nem történt.

2010. jan. 26. 12:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Olyan ovisok vagytok!
2010. jan. 26. 18:48
 15/19 A kérdező kommentje:

nem tom ha te lennél a helyzetemben h éreznéd magad......szval ne merj ilyen kijelentéseket tenni!

kösz..

2010. jan. 26. 19:10
 16/19 anonim ***** válasza:

Ugyan a legtöbb 15 éves ugyanilyen kislányos módon reagálná ezt le. (Ezért se valószínű, hogy egy 25 éves komolyabban kezdene egy ilyen kis tinivel)

Tetszel neki, ennyi, de ne parázz már emiatt és a suliból meg főleg ne hiányozz, mert ez tényleg nagyon gyerekes így.

2010. jan. 26. 20:24
 17/19 anonim ***** válasza:
gyere össze velem, és sétálgassunk a sulititkár előtt csókolózva ;) majd leakad rólad
2010. jan. 28. 19:46
 18/19 A kérdező kommentje:
hehe:D
2010. jan. 31. 15:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem pl 10 darab 15 éves átlagos lányból kilencben biztos hogy tetszik valami. Vagy a haja, vagy a szeme, vagy a hangja, vagy bármi. Nincs abban semmi ha valakinek tetszik valaki. Nagyon sok lány tetszik nekem, de egyet se ismerek akivel el tudnék képzelni egy kapcsolatot :)
2011. dec. 27. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!