Mi a teendő ilyen esetben? Halál ciki. (bővebben lent)
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, régóta járok már a barátommal, ott is szoktam náluk aludni.
Természetes szükséglet a székletürítés, tisztában vagyok vele. Csakhogy olyan idétlenül van megcsinálva a WC-jük, hogy ha lehúzom, akkor se megy le a cucc, hanem ott lebeg szépen a vízben. WC kefével nem lehet lenyomni, csak a kefe lesz koszos.
Segítsetek kérlek, annyira ciki, de nagyon szeretek náluk lenni!!!
2009. aug. 16. 13:03
2/7 anonim válasza:
dobj rá wc-papírt, azzal együtt lemegy.
3/7 anonim válasza:
Ők is megoldják valahogy, kérdezd meg.
4/7 anonim válasza:
Húzd le többször is vagy nem tudom. Kérdezd meg tőle, hogy ő hogyan tünteti el az övét. Nincs másik WC-jük ami jó?
5/7 anonim válasza:
vedd ki a kakit azt edd meg ja de elöbb sozd meg izlés szerint
6/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat, valami csak lesz!:)
Az utolsó válaszolónak: Te hogyan szoktad fűszerezni, valami tipp? Küldjek kóstolót?
2009. aug. 16. 13:18
7/7 A kérdező kommentje:
Hehe, törölték is. Helyes. Az ilyenek nem tudom miért szórakoznak...ő bajuk.
Nincs másik WC-jük sajna, szóval marad a többi lehetőség.
Köszönöm a válaszokat!!!:)
2009. aug. 16. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!