Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIT JELENTSEN EZ? Ma kiderült egy halál ciki dolog. (bővebben lennt)
Ma 3.óra után muszály volt bekamuznom h rosszul vagyok, mert TETSZEM A SULITITKÁRNAK O.O
erről beszél az egész suli nagyon gáááz..
Azt pontosan nem tudom, h hogyan de valami olyasmiről hallottam h az egyik oszt-társam benntvolt a titkárságon és kivolt rakva a telefonja a sulititkárnak és az egyik haverjának írt rólam h milyen szép vok meg h mennyire tetszem neki..stb. Ő 25 éves én 15 . Tök jóban voltunk meg minden, amikor mentem hozzá nem kellet fizetnem a fénymásolásért tök jó fejnek tűnt de ezt nem gondoltam volna ja és kollégista is vok és ő nevelőtanár is szóval nagyon sokszor láttuk egymást, sokat beszélgetünk mindenféléről kettesben..ááh de ezt nem gondoltam volna..
és most itthon vok egyedül és nem értem ezt a helyzetet.
MOst mit csináljak vele?
HELP!
bocsi a fogalmazásomért nagyon de nagyon zavarodott vagyok most..
KÖSZÖNÖM L/15
és ezt el is hiszed az osztálytársadnak?
egy 25 éves pasinak nem tinilány kell :S sztem
Akár így van akár nem, azért látszik, hízik tőle a májad! XD
De hát ez természetes ennyi idősen! :)
Ezt kár ennyire felfújnod. tetszel neki, mert mért ne tetszenél, de a világon nem akar tőled semmit, abban biztos lehetsz. velem is előfordul, hogy megállapítom magamban egy-egy tinikorú fiúkáról, hogy hmm de kis helyes meg kis jó pasi, de ezsem ágában sem lenne velük komoly kapcsolatot kialakítani!
24 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!