Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez szerintetek GÁZ? ... ---

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek GÁZ? ... ---

Figyelt kérdés
Elég régota megvan ez a barátnöm és egyre inkább azt veszem észre hogy mikor alszik egyfolytában fingik és reggelre tök büdüs van a szobában .elmondjam neki ?
2010. jan. 26. 01:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Megértelek,csak tudod ezzel az a baj,hogy esélytelen megakadályozni.Felesleges szólni érte,mert nem napközben csinálja,gondolom mélyen alszik és elereszti.Ha ezt közlöd vele,akkor tuti azon fog görcsöli egész éjszaka,hogy csak nehogy pukizzon...tudom mert én is ilyen vagyok,pedig nem eszem gázosítót csak rengeteg zöldséget és gyümölcsöt,de arról meg ezért nem fogok lemondani.

Vegyél egy automatikus illatosítót, az majd gondoskodik helyetted az illatokról :)

2010. jan. 26. 11:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolónak teljesen igaza van!:)))
2010. jan. 26. 13:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem közelítsd meg viccesen a dolgot, ne vedd halál komolyan, mert akkor a lány sem úgy fog reagálni, amire azt mondhatnád: "Jól van, elmondtam neki, semmi gond, majd...". Amúgy ha elmondod, sem fog változni a dolog, hisz hogyan is szabályozhatná be...?! xD xS

2010. jan. 26. 14:04
 14/14 anonim ***** válasza:
xDDDDDDDDD dugjál dugott a seggébe.Ha meg büdös van akk vagy nyisd ki az ablakot,vagy fújjál be légfrisitővel..
2010. jan. 30. 00:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!