Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már tapasztalatotok 40+ nővel?
sztem neki fel sem tűnt h tetszik neked. vetesd észre magad. bokolj neki,bizos tetszeni fog neki.
sztem aranyosnak talál majd,és lehet h egy kis kalandba is benne lenne,és lehet h neked is az első szexuális élményed is nagyon jó lenne.
Már elnézést 11-es,de kikérem magamnak. Igen sok fiatal heves,stb.. én sem szeretem,és ha lehetne 35 alatt nem is választanék.
mert én szívesen szexelnék egy 40-45 körüli iagzi férfival,akivel szevedélyesen szexxelhetek,és ő is láthatná h én még igazából élvezem a szexet nem úgy mint sok nő 40felett aki csak megjátsza h élvezi.. :)
ezt nem így kell tényleg látszik h kis tapasztalatlan vagy. én szivesen segítek egyengetni fiatalok utját.
boltban meglátod pl. és megdicséred h milyen csinos. esetleg ha akarod,akkor bámuld meg a lábát,biztos tetszeni fog neki,és akkor észreveszi h bejön neked.
vagy ha veled egyidősek a gyerekei összehaverkodsz velük,átjársz hozzájuk,és biztos lesz egy olyan alkalom amikor épp a nappaliban vagy konyhában kettesben lesztek pár percig. és kihasználod az alkalmat. csak kicsit sikis közölni vele,h épp szűz vagy és vele szeretnéd elveszíteni. de a nők megértőbbek mint a férfiak.. biztos tetszene neki a helyzet,h egy ilyen fiatalnak, mint te, bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!