Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú ekkora "tapló" vagy csak én vagyok szerencsétlen?
Megismertem a neten egy fiút és elhívott randizni
nagyon szépen felöltöztem stb magassarkú de azért közölhette volna hogy az egész várost bejárjuk gyalog (akkor valami lapos talput vettem volna fel) majd egész végig arról beszélt hogy ő mennyire akar venn iegy kocsit mert hogy a lányok arra buknak ha jó kocsija van aztán közöltem vele hogy engem ez annyira nem érdekel hogy nagyon és amikor a terveiről kérdezgettem akkor megint a hülye kocsiját hajtogatta ráadásul még a buszt se várta meg velem a buszmegállóba és szétfagytam és vízhólyagos lett a lábam -.-
a másik meg tegnap volt szintén netes (pont a gyakorin ismertem meg) kb 1 órán át kocsikáztunk amikor mondtam neki hogy jó lenne valahova beülni majd közölte hogy 200 ft-ja van meg az a lényeg hogy "benzin legyen sz*rásig" ezzel a szöveggel :O nah meghívtam én de amikor arról kezdett beszélni hogy milyen rossz a cipője mert egész nap dolgozik nagyon idézem "bepállik a lába és büdös lesz" és elment pisilni azzal a szöveggel hogy "huggyantok" elment az összes életkedvem..
csak én vagyok ilyen szerencsétlen vagy tényleg ennyire taplók vagy nem törődömök a pasik??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!