Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok olyan szerencsétlen, hogy olyan pasikba botlok akik nem tolerálják az életvitelem?
Imádom a metalt már 14 éves korom óta. És azóta elszántan tanultam énekelni, hogy egyszer, én is egy metalistennő lehessek. Doro méltó utódja.
Mostanában azok a pasik akik érdeklődtek irántam, mind elriasztotta őket, hogy metál zenét hallgatok, hogy sokat próbálok a bandával. Szerintük ez nem nőies (de ne is haragudjon meg senki, én nem fogok lakbőr cuccokban mű csajszit játszani, nálam a lényeg a zenémen és nem a ruhatáramon van).
Miért olyan nehéz tolerálni azt, hogy nekem a zene a mindenem?
Hát mondjuk Doro elég magas mérce, én pl imádom a hangját. Az egyik áldozat amit meg kell hoznod a célért, hogy bizony kevés ember tolerálja, hogy sokat foglalkozol valamivel, tehát nehéz lesz párt találnod. Egy párkapcsolatért ugyanúgy tenni kell, mint a zenéért, tehát ha a zene 100%-ot foglal belőled, akkor nem lesz párod, és ez nem a mások hibája vagy intoleranciája lesz.
Mindazonáltal a sok kudarc mögött szerintem az (is) lehet, hogy a valódi vágyaid és azok a vágyaid amikről csak HISZED, hogy azt akarod, konfliktusban vannak. Ez nagyon sok embernél van így, mert reklámokból, filmekből, stb azt sugalmazzák nekik, hogy XY dolog a jó, de amikor megszerzik XY dolgot, akkor kiderül, hogy nem elégedettek, nem arra vágytak. Van egy rohadt nagy zaj, hogy „neked ez kell, neked ez kell, neked ez kell”, amitől nem hallod a saját szíved-lelked hangját. Például van olyan fiú, akibe a sok reklám meg egyéb szar beleneveli, hogy csak a gebe nő a jó nő, a husi az már fuj-fuj, meg amúgy is ciki a haverok előtt. (Kinek választasz párt, a haverjaidnak?) Aztán nem érti, hogy ha összejön a gebével, akkor miért nem kívánja a szexet, míg ha meglát egy husi csajt, akkor miért áll fel rögtön.
Az kell, hogy tényleg tisztába jöjj önmagaddal (ez nem ilyen zen baromság, hanem sima önismeret), és kiszűrd a zajból azt, amit a szíved súg, hogy ne fürödj be mindig.
Először is próbáld végiggondolni, hogy miben hasonlítottak a kudarcos pasik. Na ez a hasonlóság az, amire NINCS szükséged, de amiről AZT HITTED, hogy ez kell. Próbálkozz olyanokkal, akik nem ilyenek, akiket nem a környezeted nyomására választasz, hanem akire azt mondod, hogy „ha nem lenne ilyen, egész jó pasi lenne”. Mert azt a „ha nem lenne ilyen” részt a környezet mondja, az „egész jó pasi” meg a saját belső őszinte véleményed.
31F
Tudod attól még hogy valaki jól néz ki, nem tudom miért lesz műpina. Csak egy példa.....
Most 20 vagyok, hosszú szőke hajam van, kék szemem, ha lehet ezt mondani modell alkat vagyok, sokan csorgatják a nyálukat. Divatosan öltözködöm, magassarkút imádom minden mennyiségben. Ugye senki nem nézné ki belőlem, hogy alig 4 éve még szólógitáros voltam egy punkbandában, mindkét oldalon felnyírt, színes tarajjal, bakanccsal, szakadt cuccokkal? Nem kell látásból ítélni, ha nem ismered a belsőt...
a lényeg a zenén van, nem a ruhatáron? milyen ruhákat hordasz?
ha így mondod, hogy a zene a mindened, akkor neked nincs szükséged pasira.. senki nem szeret második, vagy sokadik lenni...
nem szabad a zenét imádni! szeresd a zenét és értsd, de nem kell ujjongani, nem kell mindenkinek emgmutatnod, hogy Te mit szeretsz...
ha a hitedet mindenki látja, akkor Te nem hiszel, hanem magadat mutogatod.. például vannak olyan keresztény csoportok, akik feltűnően folyton arról beszélnek, hogy milyen jó a vallásuk meg stb... az az igazi hívő, akiről csak akkor derül ki a hite, ha megkérdezik tőle.. a többi csak képmutatás!
szóval ha normálisan viselkedsz, akkor szerintem senkit nem zavar, de van egy olyan gyanúm, hogy Te büszkeséget mutatsz emiatt, és ez nem jó!
Régebben én is játszottam bandában, énekeltem és basszusgitároztam, ahogy egykori példaképem Lukács László is tette... aztán rájöttem, hogy nem szabad célnak kitűzni azt, hogy "olyan legyek mint Ő" vagy "méltó utódja legyek"... mert olyan nem leszel soha, mint ő, mert az ő, és Te te vagy.. csak legyél.. szimplán jó!
erre élő példa a Nightwish énekesei.. Tarja Turunen volt ugye a minden, a zenekar legjobb és legismertebb énekese.. aztán jött az az Anett csaj és mindenki azt mondta, hogy nem méltő Tarjához... de ha belegondolunk, nem is volt célja, hogy Tarja utódja legyen, mert ő nem Tarja.. ő Anett, és a Nigthwish The Islander című száma vele jó, Tarjával nem lenne jó.. ez már egy másik zenekar, csak az emberek nem tudnak elvonatkoztatni attól, hogy a Nigthwish valaha más volt, és az szimpatikusabb volt..
és az ujjongást a fiúk nem szeretik.. szeresd, oké, de nem szabad ezt mindenkivel tudatnod, mert akkor nem szereted, csak mutogatod... érted?:)
"Nem kell látásból ítélni, ha nem ismered a belsőt..."
Hát pontosan ezt mondom én is. Én nem szoktam kiöltözni és parádézni, sima poló, farmer. Azt akarom, hogy a zenén legyen a lényeg, ne a testem. És ezt sokan snassznak tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!