Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok olyan szerencsétl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok olyan szerencsétlen, hogy olyan pasikba botlok akik nem tolerálják az életvitelem?

Figyelt kérdés

Imádom a metalt már 14 éves korom óta. És azóta elszántan tanultam énekelni, hogy egyszer, én is egy metalistennő lehessek. Doro méltó utódja.

Mostanában azok a pasik akik érdeklődtek irántam, mind elriasztotta őket, hogy metál zenét hallgatok, hogy sokat próbálok a bandával. Szerintük ez nem nőies (de ne is haragudjon meg senki, én nem fogok lakbőr cuccokban mű csajszit játszani, nálam a lényeg a zenémen és nem a ruhatáramon van).

Miért olyan nehéz tolerálni azt, hogy nekem a zene a mindenem?

2013. nov. 8. 12:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A lényeg nem is a zenén, és nem is a ruhatáron, hanem a gyökérségen van. Tegyük fel, hogy rapper lennél (én azt utálom). Az, hogy péntek-szombat elmész valamerre, és próbálsz, a te dolgod, én addig elmennék a haverokkal sörözni, legalább rájuk is lenne időm.

Persze, fontos a zene, de gondolom, te is elviselsz pár kommerszebb számot is, amik szólnak a rádióban. Egy kapcsolatban pedig szükség van arra, hogy mindenkinek legyen magánélete.

Egyébként én is szeretem a metált, fiatalabb koromban (meg azelőtt, hogy Hollandiába cuccoltam volna :D) szinte csak azt hallgattam.

Szóval, az ilyenekkel ne foglalkozz. Sőt, közöld még az elején mindenkivel, hogy ha ez probléma, akkor ne pazaroljátok egymás idejét (főleg te a sajátodat ne). Én most minden komoly szándékú ismerkedés elején tájékoztatom a másikat, hogy lehet, hogy egy Dimmu Borgir után fogok Hardwell-t üvöltetni, mert nekem igy jó. Lehet, hogy lesz olyan, hogy egy hétvégi napon fel se kelek az ágyból, hanem játszok, vagy dolgozok a gépen. Lehet, hogy egy szombati nap közlöm, hogy akkor elugrunk mondjuk Franciaországba a hétvégén. Mindenkinek vannak hülyeségei, ha nem elviselhető a másik számára, akkor ez van. Lesz valaki, aki számára az lesz :)

2013. nov. 8. 18:44
 12/17 anonim ***** válasza:

Kár, hogy idős vagy hozzám, pedig kevés a rokonlélek, főleg lányoknál :D \m/

18F

2013. nov. 8. 21:32
 13/17 anonim ***** válasza:

Egy álomnő vagy számomra... :D

18/f

2013. nov. 8. 23:00
 14/17 anonim ***** válasza:
imádom azokat, akik szerelmet vallanak itt, mikor megtudják, hogy a kérdező lány meg még egy kis információt... ennyire ingerszegények lennétek, utolsó kettő?
2013. nov. 9. 10:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Miért baj az ha az ember közös dolgok alapján keresi a számára szimpatikus emberek társaságát? Most nem feltétlenül párkapcsolatra gondolok, de én ha látom, hogy valakivel van közös dolgunk /pl. ő is zenész/, akkor már csakazértis odamegyek hozzá, és nemtől függetlenül beszélgetek vele, ha pluszba még lány is az illető akkor meg csak örülök. Hisz vadidegen helyeken így gyarapítja az ember az ismeretségi köreit, nem? Bár lehet velem van a baj.. ;)
2013. nov. 10. 18:28
 16/17 anonim ***** válasza:

nem azzal van gondom, hogy ismerkedsz! sőt, az jó, ha valaki ismerkedik!

de az ismerkedés és az "álomnő vagy" között igen sok különbség van!

2013. nov. 10. 19:13
 17/17 anonim ***** válasza:
ja, az a másik válaszoló :D
2013. nov. 10. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!