Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok olyan szerencsétlen, hogy olyan pasikba botlok akik nem tolerálják az életvitelem?
Imádom a metalt már 14 éves korom óta. És azóta elszántan tanultam énekelni, hogy egyszer, én is egy metalistennő lehessek. Doro méltó utódja.
Mostanában azok a pasik akik érdeklődtek irántam, mind elriasztotta őket, hogy metál zenét hallgatok, hogy sokat próbálok a bandával. Szerintük ez nem nőies (de ne is haragudjon meg senki, én nem fogok lakbőr cuccokban mű csajszit játszani, nálam a lényeg a zenémen és nem a ruhatáramon van).
Miért olyan nehéz tolerálni azt, hogy nekem a zene a mindenem?
A lényeg nem is a zenén, és nem is a ruhatáron, hanem a gyökérségen van. Tegyük fel, hogy rapper lennél (én azt utálom). Az, hogy péntek-szombat elmész valamerre, és próbálsz, a te dolgod, én addig elmennék a haverokkal sörözni, legalább rájuk is lenne időm.
Persze, fontos a zene, de gondolom, te is elviselsz pár kommerszebb számot is, amik szólnak a rádióban. Egy kapcsolatban pedig szükség van arra, hogy mindenkinek legyen magánélete.
Egyébként én is szeretem a metált, fiatalabb koromban (meg azelőtt, hogy Hollandiába cuccoltam volna :D) szinte csak azt hallgattam.
Szóval, az ilyenekkel ne foglalkozz. Sőt, közöld még az elején mindenkivel, hogy ha ez probléma, akkor ne pazaroljátok egymás idejét (főleg te a sajátodat ne). Én most minden komoly szándékú ismerkedés elején tájékoztatom a másikat, hogy lehet, hogy egy Dimmu Borgir után fogok Hardwell-t üvöltetni, mert nekem igy jó. Lehet, hogy lesz olyan, hogy egy hétvégi napon fel se kelek az ágyból, hanem játszok, vagy dolgozok a gépen. Lehet, hogy egy szombati nap közlöm, hogy akkor elugrunk mondjuk Franciaországba a hétvégén. Mindenkinek vannak hülyeségei, ha nem elviselhető a másik számára, akkor ez van. Lesz valaki, aki számára az lesz :)
Kár, hogy idős vagy hozzám, pedig kevés a rokonlélek, főleg lányoknál :D \m/
18F
Egy álomnő vagy számomra... :D
18/f
nem azzal van gondom, hogy ismerkedsz! sőt, az jó, ha valaki ismerkedik!
de az ismerkedés és az "álomnő vagy" között igen sok különbség van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!